Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mazurek Dąbrowskiego

Tytuł :
Mazurek Dąbrowskiego
Autorzy :
Wybicki, Józef (1747-1822)
Temat :
Wybicki, Józef (1747-1822)
Dąbrowski, Jan Henryk (1755-1818)
Czarniecki, Stefan (1599-1665)
Napoleon I (cesarz Francuzów ; 1769-1821)
Hymn narodowy
Symbole państwa
Patriotyzm
Polska
Edukacja i pedagogika
Literaturoznawstwo
Historia
Kultura i sztuka
Rok wydania :
2020
Wydawca :
Warszawa : Wydawnictwo SBM
ISBN :
9788366325036
Seria :
Lektura z Opracowaniem
Opis fizyczny :
47, [1] strona : ilustracje ; 25 cm
Współtwórcy :
Chamczyk, Robert. Opracowanie
Wydawnictwo SBM. Wydawca
Zawartość serii :
Lektura z Opracowaniem - Wydawnictwo SBM
Uwagi :
Na okładce: Szkoła twórczego czytania inspiruje, poszerza horyzonty, wzbogaca słownictwo
Bibliografia na stronie 46
Książka

LDR 02933cam#a2200817#i#4500
001 0783102130356
003 WA 926
005 20200227094238.1
008 200227s2020####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 9788366325036 %q (oprawa twarda)
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
045 0 %b d1401 %b d1997
046 %k 2020
100 1 %a Wybicki, Józef %d (1747-1822). %e Autor
245 0 0 %a Mazurek Dąbrowskiego / %c Józef Wybicki ; [autor opracowania Robert Chamczyk].
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo SBM, %c 2020.
300 %a 47, [1] strona : %b ilustracje ; %c 25 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Poezja
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły podstawowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 4.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 5.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 6.
386 %m Przynależność kulturowa %a Literatura polska
388 1 %a 1401-1500
388 1 %a 1501-1600
388 1 %a 1701-1800
388 1 %a 1801-1900
388 1 %a 2001-
490 1 %a Lektura z Opracowaniem
500 %a Na okładce: Szkoła twórczego czytania inspiruje, poszerza horyzonty, wzbogaca słownictwo.
504 %a Bibliografia na stronie 46.
600 1 9 %a Wybicki, Józef %d (1747-1822)
600 1 9 %a Dąbrowski, Jan Henryk %d (1755-1818)
600 1 9 %a Czarniecki, Stefan %d (1599-1665)
600 0 9 %a Napoleon %b I %c (cesarz Francuzów ; %d 1769-1821)
648 # 9 %a 1401-1500
648 # 9 %a 1501-1600
648 # 9 %a 1701-1800
648 # 9 %a 1801-1900
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
650 9 %a Hymn narodowy
650 9 %a Symbole państwa
650 9 %a Patriotyzm
651 9 %a Polska
655 9 %a Hymn narodowy
655 9 %a Pieśń i piosenka
655 9 %a Wiersze
655 9 %a Ćwiczenia i zadania
655 9 %a Lektura z opracowaniem
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Literaturoznawstwo
658 %a Historia
658 %a Kultura i sztuka
700 1 # %a Chamczyk, Robert. %e Opracowanie
700 1 # %a Kochanowski, Jan %d (1530-1584). %t Czego chcesz od nas, Panie %l (pol.) %e Autor
700 1 # %a Krasicki, Ignacy %d (1735-1801). %t Hymn do miłości ojczyzny %l (pol.) %e Autor
700 1 # %a Konopnicka, Maria %d (1842-1910). %t Rota %l (pol.) %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwo SBM. %e Wydawca
830 0 %a Lektura z Opracowaniem - Wydawnictwo SBM
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/site/recorddetail/0783102130356 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-66325-03-6 %q (oprawa twarda)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b KP (27/02/2020) %d DWW (27/02/2020) %c DWW (27/02/2020 ; 000, 040, 245, 650, 650+, 655, 655+) %r 2020

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
WZGC 190880
Sygnatura :
GCWYP 190880
Położenie :
GCWYP

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies