Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Jakoś to będzie : szczęście po polsku


Tytuł :
Jakoś to będzie : szczęście po polsku
Autorzy :
Chomątowska-Szałamacha, Beata (1976- )
Gruszka, Dorota
Lis, Daniel
Pieczek, Urszula
Współtwórcy :
Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. Wydawca
Temat :
Obyczaje i zwyczaje
Styl życia
Polacy
Polska
Etnologia i antropologia kulturowa
Rok wydania :
2017
Wydawca :
Kraków : Społeczny Instytut Wydawniczy Znak
ISBN :
9788324045457
Opis fizyczny :
348, [4] strony : ilustracje, fotografie ; 18 cm
Książka

LDR 01783cam#a2200505#i#4500
001 0782801618625
003 WA 926
005 20170809150214.5
008 170711s2017####pl#ao########|000#0#pol##
020 %a 9788324045457
035 %a b5641058x
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
045 2 %b d1943 %b d2017
046 %k 2017
100 1 %a Chomątowska-Szałamacha, Beata %d (1976- ). %e Autor
245 1 0 %a Jakoś to będzie : %b szczęście po polsku / %c Beata Chomątowska, Dorota Gruszka, Daniel Lis, Urszula Pieczek.
260 # %a Kraków : %b Społeczny Instytut Wydawniczy Znak, %c 2017.
300 %a 348, [4] strony : %b ilustracje, fotografie ; %c 18 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje popularnonaukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 344-347.
504 %a Netografia na stronach 344-347.
648 9 %a 1901-2000
648 9 %a 1939-1945
648 9 %a 1945-1989
648 9 %a 1989-2000
648 9 %a 2001-
650 9 %a Obyczaje i zwyczaje
650 9 %a Styl życia
650 9 %a Polacy
651 9 %a Polska
655 9 %a Opracowanie
658 %a Etnologia i antropologia kulturowa
700 1 # %a Gruszka, Dorota. %e Autor
700 1 # %a Lis, Daniel. %e Autor
700 1 # %a Pieczek, Urszula. %e Autor
710 2 # %a Społeczny Instytut Wydawniczy Znak. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801618625 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-240-4545-7
990 %a Inne
999 %b MJP (09/08/2017) %c MJP (09/08/2017 ; 000, 015-, 020, 040, 100+, 245, 504, 504+, 530-, 700, 700-, 710, 920, 990+) %r 2017

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia


Nr Inwentarza :
WZBL 27645
Sygnatura :
BLWYP 27645
Nr Inwentarza :
WZGC 178461
Sygnatura :
GCWYP 178461

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies