LDR |
|
|
03563cam#a2200817#i#4500 |
001 |
|
|
0783102202504 |
003 |
|
|
WA 926 |
005 |
|
|
20200605105105.9 |
008 |
|
|
191025s1982####pl#||||g#||||||||#||pol#d |
020 |
|
|
%a 8302020923 |
040 |
|
|
%a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926 |
046 |
|
|
%k 1982 |
245 |
0 |
0 |
%a Zawód: technik technologii żywności : %b specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : program nauczania policealnego studium zawodowego / %c [autorzy: Aleksandra Teodorczyk i inni] ; Ministerstwo Przemysłu Spożywczego i Skupu, Ministerstwo Oświaty i Wychowania. |
246 |
3 |
3 |
%a Specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : %b zawód: technik technologii żywności : program nauczania policealnego studium zawodowego |
246 |
3 |
3 |
%a Program nauczania policealnego studium zawodowego : %b zawód: technik technologii żywności : specjalność: cukrownictwo (6-61-01) |
250 |
|
|
%a Wydanie I. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1982. |
300 |
|
|
%a 180, [4] strony ; %c 21 cm. |
336 |
|
|
%a tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje dydaktyczne |
380 |
|
|
%a Publikacje fachowe |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły średnie |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Semestr 1. |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Semestr 2. |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Semestr 3. |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Semestr 4. |
385 |
|
|
%a Nauczyciele zawodu |
388 |
1 |
|
%a 1901-2000 |
388 |
1 |
|
%a 1945-1989 |
500 |
|
|
%a P-41330-13/81, 8 czerwca 1981 r. |
506 |
# |
|
%a Do użytku służbowego. |
650 |
|
9 |
%a Cukrownictwo |
650 |
|
9 |
%a Technologia żywności |
650 |
|
9 |
%a Metody nauczania |
655 |
|
9 |
%a Program nauczania |
658 |
|
|
%a Edukacja i pedagogika |
658 |
|
|
%a Gospodarka, ekonomia, finanse |
700 |
1 |
# |
%a Teodorczyk, Aleksandra. %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Nikiel, Stanisław %d ( -2009). %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Januszewicz, Irena. %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Kożuchowska, Jadwiga %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Raczkowska, Lidia %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Antkowiak, Janusz %c (rolnictwo). %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Lau, Włodzimierz. %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Mosiewicz, Eugeniusz %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Kacprzak, Wojciech %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Kottas-Dąbrowska, Waleria %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Dąbrowski, Czesław %c (ekonomia). %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Murawski, Stanisław %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Ogiejczyk, Anna %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Wagnerowski, Kazimierz %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Marczyński, Józef. %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Bartko, Marek. %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Kowalski, Andrzej %c (cukrownictwo) %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Kałwak, Zbigniew %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Sawionek, Józef %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Czupryński, Stefan %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Popiel, Wojciech %c (cukrownictwo) %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Łukawski, Józef %c (cukrownictwo) %e Autor |
700 |
1 |
# |
%a Wcisło-Marciniak, Janina %e Autor |
710 |
1 |
# |
%a Polska. %b Ministerstwo Przemysłu Spożywczego i Skupu. %e Instytucja sprawcza |
710 |
1 |
# |
%a Polska. %b Ministerstwo Oświaty i Wychowania. %e Instytucja sprawcza |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.pbw.waw.pl/site/recorddetail/0783102202504 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 83-02-02092-3 |
990 |
|
|
%a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli |
999 |
|
|
%b AK (05/06/2020) %d AK (05/06/2020) %c AK (05/06/2020 ; 020, 040, 245, 246, 246-, 250, 300, 385, 385-, 500, 700, 700+, 920) %r 1982 |