Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zawód: technik technologii żywności : specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : program nauczania policealnego studium zawodowego

Tytuł:
Zawód: technik technologii żywności : specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : program nauczania policealnego studium zawodowego
Autorzy:
Teodorczyk, Aleksandra
Nikiel, Stanisław ( -2009)
Januszewicz, Irena
Kożuchowska, Jadwiga
Raczkowska, Lidia
Antkowiak, Janusz (rolnictwo)
Lau, Włodzimierz
Mosiewicz, Eugeniusz
Kacprzak, Wojciech
Kottas-Dąbrowska, Waleria
Dąbrowski, Czesław (ekonomia)
Murawski, Stanisław
Ogiejczyk, Anna
Wagnerowski, Kazimierz
Marczyński, Józef
Bartko, Marek
Kowalski, Andrzej (cukrownictwo)
Kałwak, Zbigniew
Sawionek, Józef
Czupryński, Stefan
Popiel, Wojciech (cukrownictwo)
Łukawski, Józef (cukrownictwo)
Wcisło-Marciniak, Janina
Polska. Ministerstwo Przemysłu Spożywczego i Skupu
Polska. Ministerstwo Oświaty i Wychowania
Temat:
Cukrownictwo
Technologia żywności
Metody nauczania
Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rok wydania:
1982
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302020923
Opis fizyczny:
180, [4] strony ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Zawód: technik technologii żywności : specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : program nauczania policealnego studium zawodowego / [autorzy: Aleksandra Teodorczyk i inni] ; Ministerstwo Przemysłu Spożywczego i Skupu, Ministerstwo Oświaty i Wychowania
Wydanie:
Wydanie I
Uwagi:
P-41330-13/81, 8 czerwca 1981 r
Do użytku służbowego
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje fachowe
Program nauczania
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły średnie
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Semestr 1
Poziom nauczania Semestr 2
Poziom nauczania Semestr 3
Poziom nauczania Semestr 4
Nauczyciele zawodu
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 03563cam#a2200817#i#4500
001 0783102202504
003 WA 926
005 20200605105105.9
008 191025s1982####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8302020923
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
046 %k 1982
245 0 0 %a Zawód: technik technologii żywności : %b specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : program nauczania policealnego studium zawodowego / %c [autorzy: Aleksandra Teodorczyk i inni] ; Ministerstwo Przemysłu Spożywczego i Skupu, Ministerstwo Oświaty i Wychowania.
246 3 3 %a Specjalność: cukrownictwo (6-61-01) : %b zawód: technik technologii żywności : program nauczania policealnego studium zawodowego
246 3 3 %a Program nauczania policealnego studium zawodowego : %b zawód: technik technologii żywności : specjalność: cukrownictwo (6-61-01)
250 %a Wydanie I.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1982.
300 %a 180, [4] strony ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły średnie
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Semestr 1.
385 %m Poziom nauczania %a Semestr 2.
385 %m Poziom nauczania %a Semestr 3.
385 %m Poziom nauczania %a Semestr 4.
385 %a Nauczyciele zawodu
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
500 %a P-41330-13/81, 8 czerwca 1981 r.
506 # %a Do użytku służbowego.
650 9 %a Cukrownictwo
650 9 %a Technologia żywności
650 9 %a Metody nauczania
655 9 %a Program nauczania
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
700 1 # %a Teodorczyk, Aleksandra. %e Autor
700 1 # %a Nikiel, Stanisław %d ( -2009). %e Autor
700 1 # %a Januszewicz, Irena. %e Autor
700 1 # %a Kożuchowska, Jadwiga %e Autor
700 1 # %a Raczkowska, Lidia %e Autor
700 1 # %a Antkowiak, Janusz %c (rolnictwo). %e Autor
700 1 # %a Lau, Włodzimierz. %e Autor
700 1 # %a Mosiewicz, Eugeniusz %e Autor
700 1 # %a Kacprzak, Wojciech %e Autor
700 1 # %a Kottas-Dąbrowska, Waleria %e Autor
700 1 # %a Dąbrowski, Czesław %c (ekonomia). %e Autor
700 1 # %a Murawski, Stanisław %e Autor
700 1 # %a Ogiejczyk, Anna %e Autor
700 1 # %a Wagnerowski, Kazimierz %e Autor
700 1 # %a Marczyński, Józef. %e Autor
700 1 # %a Bartko, Marek. %e Autor
700 1 # %a Kowalski, Andrzej %c (cukrownictwo) %e Autor
700 1 # %a Kałwak, Zbigniew %e Autor
700 1 # %a Sawionek, Józef %e Autor
700 1 # %a Czupryński, Stefan %e Autor
700 1 # %a Popiel, Wojciech %c (cukrownictwo) %e Autor
700 1 # %a Łukawski, Józef %c (cukrownictwo) %e Autor
700 1 # %a Wcisło-Marciniak, Janina %e Autor
710 1 # %a Polska. %b Ministerstwo Przemysłu Spożywczego i Skupu. %e Instytucja sprawcza
710 1 # %a Polska. %b Ministerstwo Oświaty i Wychowania. %e Instytucja sprawcza
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/site/recorddetail/0783102202504 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-02092-3
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b AK (05/06/2020) %d AK (05/06/2020) %c AK (05/06/2020 ; 020, 040, 245, 246, 246-, 250, 300, 385, 385-, 500, 700, 700+, 920) %r 1982

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 189286
Sygnatura:
GCWYP 189286
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
WZGC 189287
Sygnatura:
GCCZY 189287 P
Położenie:
GCCZY
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies