Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sekrety techniki aktorskiej : jak uczyć?

Tytuł :
Sekrety techniki aktorskiej : jak uczyć?
Autorzy :
Siedlecki, Andrzej (1945- )
Temat :
Aktorstwo
Edukacja i pedagogika
Rok wydania :
2019
Wydawca :
Rzeszów : Wydawnictwo Oświatowe Fosze
ISBN :
9788375861433
Opis fizyczny :
226 stron : ilustracje ; 24 cm
Współtwórcy :
Wydawnictwo Oświatowe Fosze. Wydawca
Uwagi :
Bibliografia na stronach 220-221
Książka

LDR 01525cam#a2200373#i#4500
001 0783002049664
003 WA 926
005 20200116134742.5
008 191105s2019####pl#a#########|000#0#pol#c
020 %a 9788375861433 %q (oprawa miękka)
040 %a KR 297/JM %b pol %e PNN %c KR 297/JM %d KR 297/JAK %d WA 926
046 %k 2019
100 1 %a Siedlecki, Andrzej %d (1945- ). %e Autor
245 1 0 %a Sekrety techniki aktorskiej : %b jak uczyć? / %c Andrzej Siedlecki.
250 %a Wydanie II.
260 # %a Rzeszów : %b Wydawnictwo Oświatowe Fosze, %c 2019.
300 %a 226 stron : %b ilustracje ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Poradniki i przewodniki
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %a Nauczyciele
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 220-221.
650 9 %a Aktorstwo
655 9 %a Poradnik
658 %a Edukacja i pedagogika
710 2 # %a Wydawnictwo Oświatowe Fosze. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/site/recorddetail/0783002049664 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-7586-143-3 %q (oprawa miękka)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b MS3 (06/11/2019) %c MS3 (06/11/2019 ; 000, 035-, 040, 046+, 380+, 388+, 650+, 710, 920, 990+) %d AK3 (16/01/2020) %c AK3 (16/01/2020 ; 020, 250, 380+, 385+, 655+, 658+, 920) %c AK3 (16/01/2020) %r 2019

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
WZGR 41971
Sygnatura :
GRWYP 41971
Położenie :
GRWYP
Nr Inwentarza :
WZND 40293
Sygnatura :
NDWYP 40293
Położenie :
NDWYP

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies