- Tytuł:
- Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich = Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock
- Autorzy:
- Mroczek, Janusz
Rudy, Mariusz
Mroczek, Karolina
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego (Uniwersytet Rzeszowski) - Temat:
- Białka
Owady jadalne
Wartość odżywcza
Zwyczaje żywieniowe
Biologia
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo - Rok wydania:
- 2019
- Tytuł pełny:
- Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich = Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock / Janusz R. Mroczek (Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski), Mariusz Rudy (Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski), Karolina Mroczek
- Szukaj w:
- Aura. - 2019, nr 7, s. 6-9
- Uwagi:
- Bibliografia na stronie 9
Streszczenie w języku angielskim - Temat - Czas:
- 2001-
- Gatunek / Forma:
- Artykuły
Publikacje naukowe
Artykuł problemowy
Artykuł z czasopisma ekologicznego
Artykuł z czasopisma naukowego - Typ zawartości:
- Tekst
- Typ mediów:
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Typ nośnika:
- Wolumin
- Praca. Artykuł