Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich = Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock

Tytuł:
Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich = Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock
Autorzy:
Mroczek, Janusz
Rudy, Mariusz
Mroczek, Karolina
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego (Uniwersytet Rzeszowski)
Temat:
Białka
Owady jadalne
Wartość odżywcza
Zwyczaje żywieniowe
Biologia
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
2019
Tytuł pełny:
Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich = Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock / Janusz R. Mroczek (Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski), Mariusz Rudy (Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski), Karolina Mroczek
Szukaj w:
Aura. - 2019, nr 7, s. 6-9
Uwagi:
Bibliografia na stronie 9
Streszczenie w języku angielskim
Temat - Czas:
2001-
Gatunek / Forma:
Artykuły
Publikacje naukowe
Artykuł problemowy
Artykuł z czasopisma ekologicznego
Artykuł z czasopisma naukowego
Typ zawartości:
Tekst
Typ mediów:
Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
Wolumin
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 02159caa#a2200481#i#4500
001 0783002061290
003 WA 926
005 20230628031930.5
008 191030s2019####pl###########|0|0#0#pol||
040 %a WA N %c WA N %d WA N %e PNN %d WA 926
041 0 # %a pol %b eng
045 2 %b d2001 %b d2019
046 %k 2019
245 0 0 %a Owady alternatywnym źródłem białka dla ludzi i zwierząt gospodarskich = %b Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock / %c Janusz R. Mroczek (Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski), Mariusz Rudy (Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski), Karolina Mroczek.
246 3 1 %a Insects as an alternative source of proteins for humans and livestock
260 # %c 2019.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie 9.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
648 9 %a 2001- %2 DBN
650 9 %a Białka %2 DBN
650 9 %a Owady jadalne %2 DBN
650 9 %a Wartość odżywcza %2 DBN
650 9 %a Zwyczaje żywieniowe %2 DBN
655 9 %a Artykuł problemowy %2 DBN
655 9 %a Artykuł z czasopisma ekologicznego %2 DBN
655 9 %a Artykuł z czasopisma naukowego %2 DBN
658 %a Biologia %2 DBN
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse %2 DBN
658 %a Rolnictwo i leśnictwo %2 DBN
700 1 # %a Mroczek, Janusz. %e Autor
700 1 # %a Rudy, Mariusz. %e Autor
700 1 # %a Mroczek, Karolina %e Autor
710 2 # %a Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego (Uniwersytet Rzeszowski).
773 0 # %i // %t Aura. - %w (WA 926)0781900306879 %x 0137-3668 [od 1992 roku] %g 2019, nr 7, s. 6-9
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/site/recorddetail/0783002061290 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Inne
999 %b RM (14/11/2019) %c RM (14/11/2019 ; 000, 035-, 040, 710, 773, 990+) %c RM (14/11/2019 ; 008) %c JM2 (15/11/2019) %r 2019 %c prolib (28/06/2023 ; 700) %c prolib (28/06/2023 ; 710)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies