Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mężczyzna i stres : przewodnik mężczyzny w drodze do dobrego i zdrowego życia

Tytuł :
Mężczyzna i stres : przewodnik mężczyzny w drodze do dobrego i zdrowego życia
Autorzy :
Saunders, Charmaine
Temat :
Mężczyzna
Stres
Radzenie sobie ze stresem
Psychologia
Rok wydania :
1999
Wydawca :
Warszawa : Prószyński i S-ka
ISBN :
837180590X
Opis fizyczny :
205, [3] strony ; 21 cm
Współtwórcy :
Dodziuk, Anna (1947- ). Tłumaczenie
Prószyński i S-ka (1990-2008). Wydawca
Uwagi :
Bibliografia na stronie [207]
Książka

LDR 01759cam#a2200469#i#4500
001 0783002004315
003 WA 926
005 20190829121142.2
008 991006s1999####pl###########|000#0#pol##
015 %a PB 2000/10447
020 %a 837180590X
035 %a 991012413189705066
035 %a (PL-WaBN)b13360772-48omnis_nlop
035 %a b13360772
035 %a (OCoLC)169899283
035 %a (PL)b0000001336077
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910044159305606
040 %a KR U %d WA N %e PNN %d WA 926
041 1 # %a pol %h eng
100 1 %a Saunders, Charmaine. %e Autor
245 1 0 %a Mężczyzna i stres : %b przewodnik mężczyzny w drodze do dobrego i zdrowego życia / %c Charmaine Saunders ; przełożyła Anna Dodziuk.
260 # %a Warszawa : %b Prószyński i S-ka, %c 1999.
300 %a 205, [3] strony ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Poradniki i przewodniki
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1989-2000
504 %a Bibliografia na stronie [207].
650 9 %a Mężczyzna
650 9 %a Stres %2 DBN
650 9 %a Radzenie sobie ze stresem
655 9 %a Poradnik
658 %a Psychologia
700 1 # %a Dodziuk, Anna %d (1947- ). %e Tłumaczenie
710 2 # %a Prószyński i S-ka (1990-2008). %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/site/recorddetail/0783002004315 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-7180-590-X
990 %a Psychologia, socjologia
999 %b AB1 (22/08/2019) %c DWW (29/08/2019 ; 000, 040, 100+, 245, 246-, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 388+, 504, 650, 650+, 655+, 658+, 700, 710+, 920, 990+) %d DWW (29/08/2019) %r 1999

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr Inwentarza :
WZGC 188329
Sygnatura :
GCWYP 188329
Położenie :
GCWYP

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies