Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Produkcja i spożycie mięsa a zrównoważony rozwój = Meat production and consumption versus sustainable evelopment

Tytuł:
Produkcja i spożycie mięsa a zrównoważony rozwój = Meat production and consumption versus sustainable evelopment
Autorzy:
Rudy, Mariusz
Stanisławczyk, Renata
Mroczek, Janusz Ryszard
Temat:
Emisja gazów i pyłów
Gazy cieplarniane
Konsumpcja (ekonomia)
Mięso
Produkcja zwierzęca
Przemysł mięsny
Rozwój zrównoważony
Gospodarka, ekonomia, finanse
Ochrona środowiska
Rok wydania:
2019
Współtwórcy:
Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego (Uniwersytet Rzeszowski). błędne
Tytuł pełny:
Produkcja i spożycie mięsa a zrównoważony rozwój = Meat production and consumption versus sustainable evelopment / Janusz R. Mroczek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk ; Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski
Szukaj w:
Aura. - 2019, nr 3, s. 8-10
Uwagi:
Bibliografia na stronie 10
Streszczenie w języku angielskim
Temat - Czas:
2001-
Gatunek / Forma:
Artykuły
Publikacje naukowe
Artykuł problemowy
Artykuł z czasopisma ekologicznego
Artykuł z czasopisma naukowego
Typ zawartości:
Tekst
Typ mediów:
Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
Wolumin
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 02140caa#a2200505#i#4500
001 0783001989414
003 WA 926
005 20240118201432.6
008 190606s2019####pl###########|000#0#pol##
040 %a WA N %c WA N %d WA N %e PNN %d WA 926
041 0 # %a pol %b eng
045 2 %b d2001 %b d2019
046 %k 2019
245 0 0 %a Produkcja i spożycie mięsa a zrównoważony rozwój = %b Meat production and consumption versus sustainable evelopment / %c Janusz R. Mroczek, Mariusz Rudy, Renata Stanisławczyk ; Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego. Uniwersytet Rzeszowski.
246 3 1 %a Meat production and consumption versus sustainable evelopment
260 # %c 2019.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronie 10.
546 %a Streszczenie w języku angielskim.
648 9 %a 2001- %2 DBN
650 9 %a Emisja gazów i pyłów %2 DBN
650 9 %a Gazy cieplarniane %2 DBN
650 9 %a Konsumpcja (ekonomia) %2 DBN
650 9 %a Mięso %2 DBN
650 9 %a Produkcja zwierzęca %2 DBN
650 9 %a Przemysł mięsny %2 DBN
650 9 %a Rozwój zrównoważony %2 DBN
655 9 %a Artykuł problemowy %2 DBN
655 9 %a Artykuł z czasopisma ekologicznego %2 DBN
655 9 %a Artykuł z czasopisma naukowego %2 DBN
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse %2 DBN
658 %a Ochrona środowiska %2 DBN
700 1 # %a Rudy, Mariusz. %e Autor
700 1 # %a Stanisławczyk, Renata. %e Autor
700 1 # %a Mroczek, Janusz Ryszard. %e Autor
710 2 # %a Katedra Przetwórstwa i Towaroznawstwa Rolniczego (Uniwersytet Rzeszowski). %4 oth
773 0 # %i // %t Aura. - %w (WA 926)0781900306879 %g 2019, nr 3, s. 8-10 %x 0137-3668 [od 1992 roku]
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0783001989414 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Inne
999 %b RM (03/07/2019) %c RM (03/07/2019 ; 000, 035-, 040, 100-, 245, 700+, 773, 990+) %c MW3 (03/07/2019) %r 2019 %c prolib (28/06/2023 ; 710)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies