Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zbiór zadań z gastronomii : branża gastronomiczna : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz

Tytuł:
Zbiór zadań z gastronomii : branża gastronomiczna : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Autorzy:
Kaźmierczak, Magdalena
Temat:
Gastronomia
Koszty
Obsługa klienta
Wartość odżywcza
Edukacja i pedagogika
Matematyka
Zarządzanie i marketing
Rok wydania:
copyright 2018
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
9788302173714
Opis fizyczny:
94, [2] strony : ilustracje ; 25 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Zbiór zadań z gastronomii : branża gastronomiczna : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / Magdalena Kaźmierczak
Uwagi:
Reforma 2017
Publikacja przeznaczona jest dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Ćwiczenia i zadania
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły branżowe I stopnia
Poziom nauczania Szkoły branżowe II stopnia
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Technikum
Typ zawartości:
Tekst
Typ mediów:
Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
Wolumin
Hasło główne:
Kaźmierczak, Magdalena
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02098cam#a2200529#i#4500
001 0783001970386
003 WA 926
005 20190605092243.1
008 180502s2018####pl#a###f#f###|000#0#pol##
020 %a 9788302173714
035 %a 991025543039705066
035 %a (PL-WaBN)b5966826x-48omnis_nlop
035 %a b5966826x
035 %a (OCoLC)1042551113
035 %a (PL)b0000005966826
035 %a (EXLNZ-48OMNIS_NETWORK)9910117011805606
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
046 %k 2018
100 1 %a Kaźmierczak, Magdalena. %e Autor
245 1 0 %a Zbiór zadań z gastronomii : %b branża gastronomiczna : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz / %c Magdalena Kaźmierczak.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c copyright 2018.
300 %a 94, [2] strony : %b ilustracje ; %c 25 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły branżowe I stopnia
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły branżowe II stopnia
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
388 1 %a 2001-
500 %a Reforma 2017.
521 8 %a Publikacja przeznaczona jest dla uczniów kształcących się w zawodach branży gastronomicznej.
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Koszty
650 9 %a Obsługa klienta
650 9 %a Wartość odżywcza
655 9 %a Ćwiczenia i zadania
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Matematyka
658 %a Zarządzanie i marketing
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0783001970386 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-02-17371-4
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b BZ (23/05/2019) %c MJP (05/06/2019 ; 000, 015-, 040, 650, 655, 710, 920, 990+) %d MJP (05/06/2019) %r 2018

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 187301
Sygnatura:
GCWYP 187301
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies