Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Kelner-bufetowy : program nauczania (tymczasowy) : liceum zawodowe na podbudowie 8-kl. szkoły podstawowej

Tytuł:
Kelner-bufetowy : program nauczania (tymczasowy) : liceum zawodowe na podbudowie 8-kl. szkoły podstawowej
Autorzy:
Instytut Kształcenia Zawodowego (Warszawa)
Temat:
Kelnerstwo
Bufetowi
Kelnerzy
Gastronomia
Nauczanie
Edukacja i pedagogika
Gospodarka, ekonomia, finanse
Rok wydania:
1973
Wydawca:
[Warszawa] : MOiW. IKZ
Opis fizyczny:
101 s. ; 30 cm
Tytuł pełny:
Kelner-bufetowy : program nauczania (tymczasowy) : liceum zawodowe na podbudowie 8-kl. szkoły podstawowej / Ministerstwo Oświaty i Wychowania. Instytut Kształcenia Zawodowego
Uwagi:
Opis wg okł
Nr P-4136-12/73
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje fachowe
Program nauczania
Grupa odbiorców:
Nauczyciele zawodu
Poziom nauczania Licea profilowane
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Klasa 1
Poziom nauczania Klasa 2
Poziom nauczania Klasa 3
Poziom nauczania Klasa 4
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01869cam#a2200469#i#4500
001 0783001946912
003 WA 926
005 20190417142451.5
008 190321s1973####pl#||||g#||||||||#||pol#d
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
245 0 0 %a Kelner-bufetowy : %b program nauczania (tymczasowy) : liceum zawodowe na podbudowie 8-kl. szkoły podstawowej / %c Ministerstwo Oświaty i Wychowania. Instytut Kształcenia Zawodowego.
260 # %a [Warszawa] : %b MOiW. IKZ, %c 1973.
300 %a 101 s. ; %c 30 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %a Nauczyciele zawodu
385 %m Poziom nauczania %a Licea profilowane
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 2.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 3.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 4.
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
500 %a Opis wg okł.
500 %a Nr P-4136-12/73.
650 9 %a Kelnerstwo
650 9 %a Bufetowi
650 9 %a Kelnerzy
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Nauczanie
655 9 %a Program nauczania
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
710 2 # %a Instytut Kształcenia Zawodowego (Warszawa). %e Instytucja sprawcza %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0783001946912 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b DH (21/03/2019) %c MG (17/04/2019 ; 000, 008, 040, 245, 260, 300+, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 500+, 650+, 655+, 658+, 710+, 990+) %d MG (17/04/2019) %r 1973

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
WZGC 186147
Sygnatura:
GCCZY 186147 P
Położenie:
GCCZY
Uwagi do stanu fizycznego:
plamy
Stan fizyczny:
stan dostateczny
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies