Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia drobiarstwa : program nauczania przemysłu spożywczego (tymczasowy)

Tytuł:
Technologia drobiarstwa : program nauczania przemysłu spożywczego (tymczasowy)
Autorzy:
Polska. Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego
Temat:
Drób
Przemysł rolno-spożywczy
Nauczanie
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1967
Wydawca:
Warszawa : Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego
Opis fizyczny:
177 s. ; 21 cm
Współtwórcy:
Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego. Wydawca
Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992). Wydawca
Tytuł pełny:
Technologia drobiarstwa : program nauczania przemysłu spożywczego (tymczasowy) / Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego
Uwagi:
Nr P2-41403-6/66
Program nauczania technikum przemysłu spożywczego, specjalność - technologia drobiarstwa (6-41.12.)
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Publikacje fachowe
Program nauczania
Grupa odbiorców:
Nauczyciele zawodu
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Szkoły średnie
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01975cam#a2200457#i#4500
001 0783001928912
003 WA 926
005 20190322135841.1
008 161214s1967####pl#||||g#||||||||#||pol#d
035 %a (WA 926)0782801586400
035 %a (WA 926)0783001928911
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926 %d WA 926
245 1 0 %a Technologia drobiarstwa : %b program nauczania przemysłu spożywczego (tymczasowy) / %c Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego.
260 # %a Warszawa : %b Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego ; %c 1967.
300 %a 177 s. ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
380 %a Publikacje fachowe
385 %a Nauczyciele zawodu
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły średnie
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
500 %a Nr P2-41403-6/66.
521 8 %a Program nauczania technikum przemysłu spożywczego, specjalność - technologia drobiarstwa (6-41.12.)
650 9 %a Drób
650 9 %a Przemysł rolno-spożywczy
650 9 %a Nauczanie
655 9 %a Program nauczania
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
710 1 # %a Polska. %b Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego. %e Instytucja sprawcza
710 2 # %a Państwowe Wydawnictwa Szkolnictwa Zawodowego. %e Wydawca
710 2 # %a Państwowe Wydawnictwo Naukowe (1951-1992). %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0783001928912 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b DH (11/02/2019) %c MJP (22/03/2019) %c MJP (22/03/2019 ; 245, 300, 385-, 500, 521, 650, 650-, 650+, 658-, 658+, 990+) %d MJP (22/03/2019) %r 1967

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 185345
Sygnatura:
GCWYP 185345
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dostateczny
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
WZGC 185346
Sygnatura:
GCCZY 185346 P
Położenie:
GCCZY
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies