Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Przekonywanie i wywieranie wpływu : inteligencja emocjonalna

Tytuł:
Przekonywanie i wywieranie wpływu : inteligencja emocjonalna
Autorzy:
Morgan, Nick (1953- )
Cialdini, Robert B. (1945- )
Hill, Linda Annette (1956- )
Lineback, Kent (1943- )
Antonakis, John
Fenley, Marika
Liechti, Sue
Duarte, Nancy
Hogan, Kevin
Harris, Michael
Temat:
Perswazja
Inteligencja emocjonalna
Wpływ społeczny
Zarządzanie
Psychologia
Rok wydania:
copyright 2019
Wydawca:
Gliwice : Helion
ISBN:
9788328345614
Seria:
Harvard Business Review
Onepress Exclusive
Opis fizyczny:
140 stron ; 20 cm
Współtwórcy:
Romanek, Arkadiusz. Tłumaczenie
McKee, Robert (1941- ). Wywiad
Fryer, Bronwyn Wywiad
Grupa Wydawnicza Helion. Wydawca
Tytuł pełny:
Przekonywanie i wywieranie wpływu : inteligencja emocjonalna / tłumaczenie Arkadiusz Romanek
Uwagi:
Książka jest zbiorem artykułów opublikowanych oryginalnie w Harvard Business Review
Bibliografia na stronach 139-140
Gatunek / Forma:
Książki
Poradniki i przewodniki
Antologia
Zawartość serii:
Harvard Business Review Book
Onepress Exclusive
Typ zawartości:
Tekst
Typ mediów:
Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
Wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02279cam#a2200601#i#4500
001 0783001913159
003 WA 926
005 20190516200900.0
008 181120s2019####pl#######f###|000#0#pol#c
020 %a 9788328345614
035 %a xx004469259
035 %a (SIEDL 001)0272901949998
040 %a WR U/MB %b pol %e PNN %c WR U/MBs %d WR U/mw %d WA 926
041 1 # %a pol %h eng
245 0 0 %a Przekonywanie i wywieranie wpływu : %b inteligencja emocjonalna / %c tłumaczenie Arkadiusz Romanek.
260 # %a Gliwice : %b Helion, %c copyright 2019.
300 %a 140 stron ; %c 20 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Poradniki i przewodniki
388 2 %a 2001-
490 1 %a Harvard Business Review
490 1 %a Onepress Exclusive
500 %a Książka jest zbiorem artykułów opublikowanych oryginalnie w Harvard Business Review.
504 %a Bibliografia na stronach 139-140.
650 9 %a Perswazja
650 9 %a Inteligencja emocjonalna
650 9 %a Wpływ społeczny
650 9 %a Zarządzanie
655 9 %a Antologia
658 %a Psychologia
700 1 # %a Romanek, Arkadiusz. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Morgan, Nick %d (1953- ). %e Autor
700 1 # %a Cialdini, Robert B. %d (1945- ). %e Autor
700 1 # %a Hill, Linda Annette %d (1956- ). %e Autor
700 1 # %a Lineback, Kent %d (1943- ). %e Autor
700 1 # %a Antonakis, John. %e Autor
700 1 # %a Fenley, Marika %e Autor
700 1 # %a Liechti, Sue %e Autor
700 1 # %a Duarte, Nancy. %e Autor
700 1 # %a McKee, Robert %d (1941- ). %e Wywiad
700 1 # %a Fryer, Bronwyn %e Wywiad
700 1 # %a Hogan, Kevin. %e Autor
700 1 # %a Harris, Michael. %e Autor
710 2 # %a Grupa Wydawnicza Helion. %e Wydawca
830 0 %a Harvard Business Review Book
830 0 %a Onepress Exclusive
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0783001913159 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-283-4561-4
990 %a Psychologia, socjologia
999 %b DWW (03/01/2019) %c DWW (03/01/2019 ; 000, 040, 245, 246-, 260, 380+, 388, 500-, 530-, 650+, 700, 700+, 710, 920, 990+) %d DWW (03/01/2019) %c DWW (03/01/2019 ; 655+) %r 2019

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 184758
Sygnatura:
GCWYP 184758
Położenie:
GCWYP
Uwagi do stanu fizycznego:
plamy
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny
Nr inwentarza:
WZGR 41808
Sygnatura:
GRWYP 41808
Położenie:
GRWYP
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Grodzisk
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies