Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Marketing smaku : jak promować produkty regionalne, usługi gastronomiczne oraz organizować wydarzenia kulinarne

Tytuł:
Marketing smaku : jak promować produkty regionalne, usługi gastronomiczne oraz organizować wydarzenia kulinarne
Autorzy:
Scarso, Slawka G. (1977- )
Squadrilli, Luciana
Temat:
Gastronomia
Produkt regionalny
Turystyka kulinarna
Zarządzanie i marketing
Rok wydania:
cop. 2017
Wydawca:
Wrocław : Edra Urban & Partner
ISBN:
9788365625601
Opis fizyczny:
311 stron : ilustracje ; 19 cm
Współtwórcy:
Niedźwiedź, Grzegorz. Tłumaczenie
Edra Urban & Partner. Wydawca
Tytuł pełny:
Marketing smaku : jak promować produkty regionalne, usługi gastronomiczne oraz organizować wydarzenia kulinarne / Slawka G. Scarso, Luciana Squadrilli ; [tłumaczenia z języka włoskiego Grzegorz Niedźwiedź]
Uwagi:
Bibliografia na stronach 310-311
Temat - Czas:
2001-
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje fachowe
Poradnik
Typ zawartości:
Tekst
Typ mediów:
Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
Wolumin
Hasło główne:
Scarso, Slawka G. (1977- )
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01730cam#a2200445#i#4500
001 0782801618262
003 WA 926
005 20170907163542.8
008 170626s2017####pl#a###f#f###|000#0#pol##
015 %a PB 2017/22537
020 %a 9788365625601
035 %a b56190980
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926 %d WA 926
041 1 # %a pol %h ita
045 2 %b d2001 %b d2015
046 %k 2015
100 1 %a Scarso, Slawka G. %d (1977- ). %e Autor
245 1 0 %a Marketing smaku : %b jak promować produkty regionalne, usługi gastronomiczne oraz organizować wydarzenia kulinarne / %c Slawka G. Scarso, Luciana Squadrilli ; [tłumaczenia z języka włoskiego Grzegorz Niedźwiedź].
260 # %a Wrocław : %b Edra Urban & Partner, %c cop. 2017.
300 %a 311 stron : %b ilustracje ; %c 19 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje fachowe
388 # %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 310-311.
648 9 %a 2001-
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Produkt regionalny
650 9 %a Turystyka kulinarna
655 9 %a Poradnik
658 %a Zarządzanie i marketing
700 1 # %a Niedźwiedź, Grzegorz. %e Tłumaczenie
700 1 # %a Squadrilli, Luciana. %e Autor
710 2 # %a Edra Urban & Partner. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801618262 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-65625-60-1
990 %a Inne
999 %b as4 (08/08/2017) %c as3 (07/09/2017) %c as3 (07/09/2017 ; 000, 040, 246-, 920) %c ak3 (07/09/2017 ; 040, 100+, 260, 388, 700+, 710, 990+) %d ak3 (07/09/2017) %r 2017

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZBL 29911
Sygnatura:
BLWYP 29911
Położenie:
BLWYP
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Błonie
Dostępny
Nr inwentarza:
WZND 37477
Sygnatura:
NDWD 37477 Zarządz. i mark.
Położenie:
NDWD
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Nowy Dwór
Dostępny
Nr inwentarza:
WZSO 56014
Sygnatura:
SOWYP 56014
Położenie:
SOWYP
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Sochaczew
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies