Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia organiczna : podręcznik dla klasy II technikum przemysłu spożywczego

Tytuł:
Chemia organiczna : podręcznik dla klasy II technikum przemysłu spożywczego
Autorzy:
Bijok, Barbara
Bijok, Franciszek
Temat:
Chemia (przedmiot szkolny)
Chemia organiczna
Edukacja i pedagogika
Chemia
Rok wydania:
1984
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302024767
Opis fizyczny:
180, [4] strony : rysunki, tabele, wykresy ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Chemia organiczna : podręcznik dla klasy II technikum przemysłu spożywczego / Barbara Bijok, Franciszek Bijok
Wydanie:
Wydanie piąte poprawione
Uwagi:
Książka zatwierdzona przez Ministra Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. II technikum przemysłu spożywczego wszystkich specjalności
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Klasa 2
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02090cam#a2200457#i#4500
001 0782801611934
003 WA 926
005 20220715102435.6
008 170207s1984####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8302024767 %q (oprawa miękka)
035 %a (WA 926)0782801533972
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926 %d WA 926 %d WA 926 %d WA 926
046 %k 1974
245 0 0 %a Chemia organiczna : %b podręcznik dla klasy II technikum przemysłu spożywczego / %c Barbara Bijok, Franciszek Bijok.
246 3 4 %i Tyt. okł.: %a Chemia organiczna dla technikum przemysłu spożywczego
250 %a Wydanie piąte poprawione.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1984.
300 %a 180, [4] strony : %b rysunki, tabele, wykresy ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 2.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
521 8 %a Książka zatwierdzona przez Ministra Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. II technikum przemysłu spożywczego wszystkich specjalności.
650 9 %a Chemia (przedmiot szkolny)
650 9 %a Chemia organiczna
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Chemia
700 1 # %a Bijok, Barbara. %e Autor
700 1 # %a Bijok, Franciszek. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801611934 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-02476-7 %q (oprawa miękka)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (24/07/2017) %c MJP (05/02/2019) %c MJP (05/02/2019 ; 008, 020, 100-, 245, 246-, 260, 300, 521, 700+, 920, 990+) %c MG (15/07/2022 ; 020, 046+, 246+, 250+, 300, 385, 385+, 650, 920) %r 1984

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 178262
Sygnatura:
GCWYP 178262
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny
Nr inwentarza:
WZGC 199368
Sygnatura:
GCWYP 199368
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies