Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleczarstwo : podręcznik technologii dla zsz. Cz. 1

Tytuł:
Mleczarstwo : podręcznik technologii dla zsz. Cz. 1
Autorzy:
Obrusiewicz, Tadeusz (1924-2008)
Temat:
Mleczarstwo
Przemysł rolno-spożywczy
Technologia żywności
Inżynieria i technika
Rolnictwo i leśnictwo
Edukacja i pedagogika
Rok wydania:
1972
Wydawca:
[Warszawa] : Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego
Opis fizyczny:
264 s. : il. ; 21 cm
Tytuł pełny:
Mleczarstwo : podręcznik technologii dla zsz. Cz. 1 / Tadeusz Obrusiewicz
Wydanie:
Wyd. 2 zm
Uwagi:
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego do użytku uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - mleczarstwo
Zawartość:
W książce podano podstawowe wiadomości o organizacji przemysłu mleczarskiego i zakładów mleczarskich. Omówiono produkcję mleka spożywczego, napojów fermentowanych i niefermentowanych, lodów, śmietanki i śmietany oraz masła
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Klasa 1
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Obrusiewicz, Tadeusz (1924-2008)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02241cam#a2200457#i#4500
001 0782801608390
003 WA 926
005 20170825134644.9
008 070815s1972####pl#a######f##|000#0#pol##
015 %a PB 1972/4718
035 %a (OCoLC)839125252
035 %a b19666160
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926 %d WA 926
100 1 %a Obrusiewicz, Tadeusz %d (1924-2008). %e Autor
245 1 0 %a Mleczarstwo : %b podręcznik technologii dla zsz. %n Cz. 1 / %c Tadeusz Obrusiewicz.
246 3 # %a Mleczarstwo : %b podręcznik technologii dla zasadniczej szkoły zawodowej
246 3 # %a Mleczarstwo : %b podręcznik technologii dla zasadniczych szkół zawodowych
250 %a Wyd. 2 zm.
260 # %a [Warszawa] : %b Państwowe Wydawnictwo Szkolnictwa Zawodowego, %c 1972.
300 %a 264 s. : %b il. ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
505 0 # %a W książce podano podstawowe wiadomości o organizacji przemysłu mleczarskiego i zakładów mleczarskich. Omówiono produkcję mleka spożywczego, napojów fermentowanych i niefermentowanych, lodów, śmietanki i śmietany oraz masła.
521 8 %a Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Szkolnictwa Wyższego do użytku uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - mleczarstwo.
650 9 %a Mleczarstwo
650 9 %a Przemysł rolno-spożywczy
650 9 %a Technologia żywności
655 9 %a Podręcznik
658 %a Inżynieria i technika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
658 %a Edukacja i pedagogika
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801608390 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (17/07/2017) %c jb (25/08/2017) %c jb (25/08/2017 ; 000, 040, 100, 246+, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 505+, 521, 655, 658+, 920-, 990+) %d jb (25/08/2017) %c jb (25/08/2017 ; 040, 650+, 658, 658+) %r 1972

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 178149
Sygnatura:
GCWYP 178149
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies