Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Surowce dla przetwórstwa mięsnego

Tytuł:
Surowce dla przetwórstwa mięsnego
Autorzy:
Maciejewski, Wiesław
Temat:
Przemysł mięsny
Surowce
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1981
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302004057
Opis fizyczny:
189, [2] s. : il., mapy, tab. ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Surowce dla przetwórstwa mięsnego / Wiesław Maciejewski
Wydanie:
Wyd. 3
Uwagi:
Podręcznik zatwierdz. przez MOiW dla kl. I technikum zawodowego, zawód: technik technologii produktów rolno-spożywczych, specjalność - przetwórstwo mięsne oraz dla kl. I zsz, zawód: przetwórstwo mięsne
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Klasa 1
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Maciejewski, Wiesław
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01824cam#a2200421#i#4500
001 0782801589802
003 WA 926
005 20180112131646.1
008 000114s1981####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1981/5851
020 %a 8302004057
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
100 1 %a Maciejewski, Wiesław. %e Autor
245 1 0 %a Surowce dla przetwórstwa mięsnego / %c Wiesław Maciejewski.
250 %a Wyd. 3.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1981.
300 %a 189, [2] s. : %b il., mapy, tab. ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
500 %a Podręcznik zatwierdz. przez MOiW dla kl. I technikum zawodowego, zawód: technik technologii produktów rolno-spożywczych, specjalność - przetwórstwo mięsne oraz dla kl. I zsz, zawód: przetwórstwo mięsne.
650 9 %a Przemysł mięsny
650 9 %a Surowce
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801589802 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-00405-7
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (02/06/2017) %c mg (12/01/2018) %c mg (12/01/2018 ; 000, 035-, 040, 100, 250, 260, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 500, 650, 650+, 655, 658+, 710+, 920, 990+) %d mg (12/01/2018) %r 1981

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 177431
Sygnatura:
GCWYP 177431
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies