Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Biologia dla technikum przetwórstwa mięsnego

Tytuł:
Biologia dla technikum przetwórstwa mięsnego
Autorzy:
Maleszewski, Józef
Salwa, Jeremiasz (1935-2013)
Temat:
Zwierzęta gospodarskie
Mikrobiologia
Mięso
Biologia (przedmiot szkolny)
Edukacja i pedagogika
Biologia
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1976
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
315, [1] strona : ilustracje ; 22 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Biologia dla technikum przetwórstwa mięsnego / Józef Maleszewski, Jeremiasz Salwa
Wydanie:
Wydanie 3
Uwagi:
Dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność - przetwórstwo mięsne
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły średnie
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Klasa 1
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Maleszewski, Józef
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01947cam#a2200469#i#4500
001 0782801588041
003 WA 926
005 20210316200750.7
008 020718s1976####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1978/8936
035 %a (WA 926)0782801568887
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926 %d WA 926
100 1 %a Maleszewski, Józef. %e Autor
245 1 0 %a Biologia dla technikum przetwórstwa mięsnego / %c Józef Maleszewski, Jeremiasz Salwa.
250 %a Wydanie 3.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1976.
300 %a 315, [1] strona : %b ilustracje ; %c 22 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły średnie
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
521 # %a Dla kl. I technikum przemysłu spożywczego, specjalność - przetwórstwo mięsne.
650 9 %a Zwierzęta gospodarskie
650 9 %a Mikrobiologia
650 9 %a Mięso
650 9 %a Biologia (przedmiot szkolny)
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Biologia
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Salwa, Jeremiasz %d (1935-2013). %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801588041 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b AB1 (31/05/2017) %c AB1 (31/05/2017 ; 000, 040, 250, 260) %c dww (31/08/2018) %c dww (31/08/2018 ; 008, 040, 250, 260, 300, 385, 385+, 521, 650, 990+) %d DWW (13/09/2018) %c DWW (13/09/2018 ; 650) %r 1976 %c prolib (16/03/2021 ; 700)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 177337
Sygnatura:
GCWYP 177337
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies