Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

100 lat normalizacji polskiej książki brajlowskiej : problematyka adaptacji podręczników szkolnych

LDR 01746caa#a2200481#i#4500
001 0782801562498
003 WA 926
005 20170330124042.6
008 170323s2017####pl###########|000#0#ruso#
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926 %d WA 926
045 2 %b d1913 %b 2017
046 %k 2017
100 1 %a Więckowska, Elżbieta %c (SFK Laski). %e Autor
245 1 0 %a 100 lat normalizacji polskiej książki brajlowskiej : %b problematyka adaptacji podręczników szkolnych / %c Elżbieta Więckowska.
260 # %c 2017.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Artykuły
380 %a Publikacje naukowe
388 1 %a 2001-
504 %a Bibliografia na stronach 61-62.
648 # 9 %a 1901-2000
648 # 9 %a 1901-1914
648 # 9 %a 1914-1918
648 # 9 %a 1918-1939
648 # 9 %a 1939-1945
648 # 9 %a 1945-1989
648 # 9 %a 1989-2000
648 # 9 %a 2001-
650 9 %a Pismo dla niewidomych
650 9 %a Podręczniki szkolne
651 9 %a Polska
655 9 %a Artykuł z czasopisma naukowego
655 9 %a Artykuł z czasopisma pedagogicznego
655 9 %a Artykuł problemowy
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Historia
658 %a Językoznawstwo
773 0 # %i // %t Szkoła Specjalna. - %x 0137-818X. %g T. 78, nr 1 (2017), s. 53-62
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801562498 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Pedagogika
999 %b mw3 (30/03/2017) %d az2 (30/03/2017) %c mw3 (30/03/2017 ; 040, 041-, 045-, 045+, 100, 245-, 245+, 504, 546-, 648-, 648+, 650-, 650+, 651+, 655, 658-, 658+, 700-, 773) %c az2 (30/03/2017 ; 040, 648+) %r 2017

 Informacja

Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies