Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza techniczna w przemyśle mięsnym

Tytuł:
Analiza techniczna w przemyśle mięsnym
Autorzy:
Drewniak, Teresa
Temat:
Analiza techniczna (metoda chemiczna)
Mięso
Higiena
Przemysł mięsny
Edukacja i pedagogika
Chemia
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1978
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
202, [2] s. : il. ; 24 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Analiza techniczna w przemyśle mięsnym / Teresa Drewniak
Uwagi:
Bibliogr
Podręcznik zatwierdz. przez MOiW dla kl. 2-4 technikum przemysłu spożywczego na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej, specjalność: przetwórstwo mięsne
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Klasa 3
Poziom nauczania Klasa 4
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Drewniak, Teresa
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01841cam#a2200445#i#4500
001 0782801545140
003 WA 926
005 20180628125317.0
008 050922s1978####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1974/1033
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
100 1 %a Drewniak, Teresa. %e Autor
245 1 0 %a Analiza techniczna w przemyśle mięsnym / %c Teresa Drewniak.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1978.
300 %a 202, [2] s. : %b il. ; %c 24 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 3.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 4.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
504 %a Bibliogr.
521 8 %a Podręcznik zatwierdz. przez MOiW dla kl. 2-4 technikum przemysłu spożywczego na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej, specjalność: przetwórstwo mięsne.
650 9 %a Analiza techniczna (metoda chemiczna)
650 9 %a Mięso
650 9 %a Higiena
650 9 %a Przemysł mięsny
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Chemia
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801545140 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (27/02/2017) %c mg (28/06/2018) %c mg (28/06/2018 ; 000, 008, 035-, 040, 100, 260, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 521, 650+, 655, 658+, 710+, 920-, 990+) %d mg (28/06/2018) %r 1978

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 175854
Sygnatura:
GCWYP 175854
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies