Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz

Tytuł:
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz
Autorzy:
Flis, Krystyna
Konaszewska, Wanda
Temat:
Odżywianie
Technologia żywności
Edukacja i pedagogika
Medycyna i zdrowie
Rok wydania:
1986
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302028673
Opis fizyczny:
247, [1] s., [1] k. tabl. skł. luz. : fot., rys., wykr. ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Podstawy żywienia człowieka : podręcznik dla zsz / Krystyna Flis, Wanda Konaszewska
Uwagi:
Tyt. okł. bez podtyt
Oprac. wg programu P-41303-7/80 z dn. 12.06.80
Bibliogr. s. [248]
Dla uczniów klas 1 i 2 zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - kucharz
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Klasa 1
Poziom nauczania Klasa 2
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02106cam#a2200481#i#4500
001 0782801540582
003 WA 926
005 20181130142640.1
008 981103s1986####pl#a#########|000#0#pol##
020 %a 8302028673
035 %a b12008114
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
245 0 0 %a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik dla zsz / %c Krystyna Flis, Wanda Konaszewska.
246 1 4 %i Tyt. okł.: %a Podstawy żywienia człowieka
246 3 3 %a Podstawy żywienia człowieka : %b podręcznik dla zasadniczych szkół zawodowych
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1986.
300 %a 247, [1] s., [1] k. tabl. skł. luz. : %b fot., rys., wykr. ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 2.
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
500 %a Tyt. okł. bez podtyt.
500 %a Oprac. wg programu P-41303-7/80 z dn. 12.06.80.
504 %a Bibliogr. s. [248].
521 # %a Dla uczniów klas 1 i 2 zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - kucharz.
650 9 %a Odżywianie
650 9 %a Technologia żywności
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Medycyna i zdrowie
700 1 # %a Flis, Krystyna. %e Autor
700 1 # %a Konaszewska, Wanda. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801540582 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-02867-3
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (21/02/2017) %c AK (30/11/2018) %c AK (30/11/2018 ; 000, 015-, 035-, 040, 100-, 245, 246+, 260, 300, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 500+, 521, 700, 700+, 710, 920) %c AK (30/11/2018 ; 655, 658+, 990+) %d AK (30/11/2018) %r 1986

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 175715
Sygnatura:
GCWYP 175715
Położenie:
GCWYP
Uwagi do stanu fizycznego:
plamy
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies