Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza techniczna w przemyśle mięsnym : podręcznik dla technikum

Tytuł:
Analiza techniczna w przemyśle mięsnym : podręcznik dla technikum
Autorzy:
Drewniak, Teresa
Temat:
Analiza techniczna (metoda chemiczna)
Kontrola jakości
Mięso
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1985
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302028029
Opis fizyczny:
146, [2] s. : il. ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Analiza techniczna w przemyśle mięsnym : podręcznik dla technikum / Teresa Drewniak
Wydanie:
Wyd. 3 popr
Uwagi:
Bibliografia
Podręcznik dla uczniów kl. IV technikum na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej, zawód - technik technologii żywności, specjalność - przetwórstwo mięsne
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Klasa 4
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Drewniak, Teresa
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01814cam#a2200421#i#4500
001 0782801537060
003 WA 926
005 20210921094452.4
008 170216s1985####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8302028029
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
100 1 %a Drewniak, Teresa. %e Autor
245 1 0 %a Analiza techniczna w przemyśle mięsnym : %b podręcznik dla technikum / %c Teresa Drewniak.
250 %a Wyd. 3 popr.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1985.
300 %a 146, [2] s. : %b il. ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 4.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
504 %a Bibliografia.
521 8 %a Podręcznik dla uczniów kl. IV technikum na podbudowie 8-klasowej szkoły podstawowej, zawód - technik technologii żywności, specjalność - przetwórstwo mięsne.
650 9 %a Analiza techniczna (metoda chemiczna)
650 9 %a Kontrola jakości
650 9 %a Mięso
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801537060 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-02802-9
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (16/02/2017) %c dww (06/11/2017 ; 000, 008, 040, 100+, 300+, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 504+, 521+, 650+, 655+, 658+, 710+, 990+) %d DWW (21/09/2021) %c DWW (21/09/2021 ; 650, 650-, 658) %r 1985

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 175516
Sygnatura:
GCWYP 175516
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies