Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Aparatura i urządzenia techniczne w przetwórstwie mięsa : podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej

Tytuł:
Aparatura i urządzenia techniczne w przetwórstwie mięsa : podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej
Autorzy:
Piotrowski, Witold (przemysł mięsny)
Temat:
Mięso
Przemysł mięsny
Technologia
Urządzenia
Edukacja i pedagogika
Inżynieria i technika
Rok wydania:
1989
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302040053
Opis fizyczny:
163, [1] strona, [1] karta tablic złożona : ilustracje ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Aparatura i urządzenia techniczne w przetwórstwie mięsa : podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej / Witold Piotrowski
Wydanie:
Wydanie siódme poprawione
Uwagi:
Podręcznik dla uczniów kl. I i II zasadniczej szkoły zawodowej o zawodzie - aparatowy przetwórstwa mięsnego
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Klasa 1
Poziom nauczania Klasa 2
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Piotrowski, Witold (przemysł mięsny)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02001cam#a2200457#i#4500
001 0782801531921
003 WA 926
005 20220125080755.3
008 170201s1989####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8302040053 %q (oprawa miękka)
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
046 %k 1968
100 1 %a Piotrowski, Witold %c (przemysł mięsny). %e Autor
245 1 0 %a Aparatura i urządzenia techniczne w przetwórstwie mięsa : %b podręcznik dla zasadniczej szkoły zawodowej / %c Witold Piotrowski.
250 %a Wydanie siódme poprawione.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1989.
300 %a 163, [1] strona, [1] karta tablic złożona : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 2.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
388 1 %a 1989-2000
521 8 %a Podręcznik dla uczniów kl. I i II zasadniczej szkoły zawodowej o zawodzie - aparatowy przetwórstwa mięsnego.
650 9 %a Mięso
650 9 %a Przemysł mięsny
650 9 %a Technologia
650 9 %a Urządzenia
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Inżynieria i technika
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782801531921 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-04005-3 %q (oprawa miękka)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (01/02/2017) %c DWW (11/09/2018 ; 000, 008, 040, 100+, 245, 250, 300+, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 521+, 650+, 655+, 658+, 710+, 990+) %d DWW (11/09/2018) %c KP (25/01/2022 ; 020, 046+, 250, 388+, 658, 920) %r 1989

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 175193
Sygnatura:
GCWYP 175193
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
WZGC 195906
Sygnatura:
GCCZY 195906 P
Położenie:
GCCZY
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies