Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka

Tytuł:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
Autorzy:
Seweryn, Michał
Pokrzywa, Piotr (nauki techniczne)
Dulińska-Stanek, Ewa
Bandoła, Katarzyna
Helbin, Jadwiga
Szot, Wojciech M
Zając, Joanna (nauki medyczne)
Potocki, Artur
Czarnobilska, Ewa
Myszkowska, Dorota
Chmielewska, Anna (alergolog)
Mazur, Marcel
Hydzik, Piotr
Ciszowski, Krzysztof
Szkolnicka, Beata
Temat:
Toksykologia żywności
Jakość żywności
Żywność
Higiena
Rok wydania:
2016
Wydawca:
Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
ISBN:
9788323339663
9788323394105
Opis fizyczny:
766, [1] s. : il. (gł. kolor.) ; 24 cm
Współtwórcy:
Kolarzyk, Emilia. Redakcja
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. Wydawca
Tytuł pełny:
Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod red. Emili Kolarzyk ; aut. Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka
Uwagi:
Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych przy pracach
Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski
Indeks
Gatunek / Forma:
Podręcznik
Typ zawartości:
Tekst
Typ mediów:
Bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
Wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02343cam#a2200553#i#4500
001 0782701522376
003 WA 926
005 20230628031426.7
008 160602s2016####pl#a#########|001#0#pol##
015 %a PB 2016/18587
020 %a 9788323339663
020 %a 9788323394105
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
245 0 0 %a Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / %c pod red. Emili Kolarzyk ; aut. Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka.
260 # %a Kraków : %b Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego, %c 2016.
300 %a 766, [1] s. : %b il. (gł. kolor.) ; %c 24 cm.
336 %a Tekst %b txt %2 rdacontent.
337 %a Bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia.
338 %a Wolumin %b nc %2 rdacarrier.
504 %a Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych przy pracach.
536 %a Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski.
555 8 %a Indeks.
650 9 %a Toksykologia żywności
650 9 %a Jakość żywności
650 9 %a Żywność
650 9 %a Higiena
655 9 %a Podręcznik
700 1 # %a Kolarzyk, Emilia. %e Redakcja
700 1 # %a Seweryn, Michał.
700 1 # %a Pokrzywa, Piotr %c (nauki techniczne).
700 1 # %a Dulińska-Stanek, Ewa.
700 1 # %a Bandoła, Katarzyna.
700 1 # %a Helbin, Jadwiga.
700 1 # %a Szot, Wojciech M.
700 1 # %a Zając, Joanna %c (nauki medyczne).
700 1 # %a Potocki, Artur.
700 1 # %a Czarnobilska, Ewa.
700 1 # %a Myszkowska, Dorota.
700 1 # %a Chmielewska, Anna %c (alergolog).
700 1 # %a Mazur, Marcel.
700 1 # %a Hydzik, Piotr.
700 1 # %a Ciszowski, Krzysztof.
700 1 # %a Szkolnicka, Beata.
710 2 # %a Uniwersytet Jagielloński. %b Wydawnictwo. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701522376 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-233-3966-3
920 %a ISBN 978-83-233-9410-5 (e-book)
990 %a Inne
999 %b EW (27/12/2016) %c EW (27/12/2016 ; 000, 035-, 040, 504, 555+, 710, 920, 990+) %r 2016 %c prolib (28/06/2023 ; 700)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZZY 36974
Sygnatura:
ZYWYP 36974
Położenie:
ZYWYP
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Żyrardów
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies