- Tytuł:
- Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka
- Autorzy:
- Seweryn, Michał
Pokrzywa, Piotr (nauki techniczne)
Dulińska-Stanek, Ewa
Bandoła, Katarzyna
Helbin, Jadwiga
Szot, Wojciech M
Zając, Joanna (nauki medyczne)
Potocki, Artur
Czarnobilska, Ewa
Myszkowska, Dorota
Chmielewska, Anna (alergolog)
Mazur, Marcel
Hydzik, Piotr
Ciszowski, Krzysztof
Szkolnicka, Beata - Temat:
- Toksykologia żywności
Jakość żywności
Żywność
Higiena - Rok wydania:
- 2016
- Wydawca:
- Kraków : Wydawnictwo Uniwersytetu Jagiellońskiego
- ISBN:
- 9788323339663
9788323394105 - Opis fizyczny:
- 766, [1] s. : il. (gł. kolor.) ; 24 cm
- Współtwórcy:
- Kolarzyk, Emilia. Redakcja
Uniwersytet Jagielloński. Wydawnictwo. Wydawca - Tytuł pełny:
- Antyodżywcze i antyzdrowotne aspekty żywienia człowieka / pod red. Emili Kolarzyk ; aut. Michał Seweryn, Piotr Pokrzywa, Ewa Dulińska-Stanek, Katarzyna Bandoła, Emilia Kolarzyk, Jadwiga Helbin, Wojciech Szot, Joanna Zając, Artur Potocki, Ewa Czarnobilska, Dorota Myszkowska, Anna Chmielewska, Marcel Mazur, Piotr Hydzik, Krzysztof Ciszowski, Beata Szkolnicka
- Uwagi:
- Bibliogr., netogr., wykaz aktów prawnych przy pracach
Współfinansowanie: Uniwersytet Jagielloński. Collegium Medicum. Wydzial Lekarski
Indeks - Gatunek / Forma:
- Podręcznik
- Typ zawartości:
- Tekst
- Typ mediów:
- Bez urządzenia pośredniczącego
- Typ nośnika:
- Wolumin
- Książka