Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Mleczarstwo : podręcznik technologii dla ZSZ. Cz. 1

Tytuł:
Mleczarstwo : podręcznik technologii dla ZSZ. Cz. 1
Autorzy:
Obrusiewicz, Tadeusz (1924-2008)
Temat:
Mleczarstwo
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1985
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302027774
Opis fizyczny:
286, [1] s., [1] k. tabl. : fot., rys., wykr. 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Mleczarstwo : podręcznik technologii dla ZSZ. Cz. 1 / Tadeusz Obrusiewicz
Wydanie:
Wyd. 2 popr
Uwagi:
Bibliogr. s. 285-[287]
Książka zatwierdzona przez Ministra Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. I i II zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - aparatowy przetwórstwa mlecznego
Zawartość:
W książce podano podstawowe wiadomości o organizacji przemysłu mleczarskiego i zakładów mleczarskich. Omówiono produkcję mleka spożywczego, napojów fermentowanych i niefermentowanych, lodów, śmietanki i śmietany oraz masła
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Szkoły średnie
Klasa 1. Poziom nauczania
Klasa 2. Poziom nauczania
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Obrusiewicz, Tadeusz (1924-2008)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02322cam#a2200481#i#4500
001 0782701520790
003 WA 926
005 20200513202443.6
008 981230s1985####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1985/6095
020 %a 8302027774
035 %a (OCoLC)830193094
035 %a b12274197
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926 %d WA 926
100 1 %a Obrusiewicz, Tadeusz %d (1924-2008). %e Autor
245 1 0 %a Mleczarstwo : %b podręcznik technologii dla ZSZ. %n Cz. 1 / %c Tadeusz Obrusiewicz.
246 3 # %a Mleczarstwo : %b podręcznik technologii dla zasadniczej szkoły zawodowej. %n Cz. 1
250 %a Wyd. 2 popr.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne %c 1985.
300 %a 286, [1] s., [1] k. tabl. : %b fot., rys., wykr. %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły średnie
385 %a Klasa 1. %m Poziom nauczania
385 %a Klasa 2. %m Poziom nauczania
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
504 %a Bibliogr. s. 285-[287].
505 0 # %a W książce podano podstawowe wiadomości o organizacji przemysłu mleczarskiego i zakładów mleczarskich. Omówiono produkcję mleka spożywczego, napojów fermentowanych i niefermentowanych, lodów, śmietanki i śmietany oraz masła.
521 # %a Książka zatwierdzona przez Ministra Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. I i II zasadniczej szkoły zawodowej, zawód - aparatowy przetwórstwa mlecznego.
650 9 %a Mleczarstwo
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %4 Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701520790 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-02777-4
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b UF (16/12/2016) %c jb (24/03/2017) %c jb (24/03/2017 ; 000, 040, 100, 245, 246+, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 655, 658+, 710, 920, 990+) %d jb (24/03/2017) %c jb (27/03/2017 ; 040, 505+, 521) %r 1985

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 174338
Sygnatura:
GCWYP 174338
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies