Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Chemia organiczna dla technikum przemysłu spożywczego

Tytuł:
Chemia organiczna dla technikum przemysłu spożywczego
Autorzy:
Bijok, Barbara
Bijok, Franciszek
Temat:
Chemia (przedmiot szkolny)
Chemia organiczna
Przemysł rolno-spożywczy
Chemia
Edukacja i pedagogika
Rok wydania:
1982
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
8302010855
Opis fizyczny:
182, [2] strony : ilustracje ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Chemia organiczna dla technikum przemysłu spożywczego / Barbara Bijok, Franciszek Bijok
Wydanie:
Wydanie IV zmienione
Uwagi:
Bibliogr
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów klas II technikum przemysłu spożywczego wszystkich specjalności
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Klasa 2
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01990cam#a2200445#i#4500
001 0782701520047
003 WA 926
005 20220427125720.2
008 161214s1982####pl#||||g#||||||||#||pol#d
020 %a 8302010855 %q (oprawa miękka)
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
046 %k 1974
245 0 0 %a Chemia organiczna dla technikum przemysłu spożywczego / %c Barbara Bijok, Franciszek Bijok.
250 %a Wydanie IV zmienione.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1982.
300 %a 182, [2] strony : %b ilustracje ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 2.
388 1 %a 1901-2000
388 1 %a 1945-1989
504 %a Bibliogr.
521 8 %a Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów klas II technikum przemysłu spożywczego wszystkich specjalności.
650 9 %a Chemia (przedmiot szkolny)
650 9 %a Chemia organiczna
650 9 %a Przemysł rolno-spożywczy
655 9 %a Podręcznik
658 %a Chemia
658 %a Edukacja i pedagogika
700 1 # %a Bijok, Barbara. %e Autor
700 1 # %a Bijok, Franciszek. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701520047 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-02-01085-5 %q (oprawa miękka)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b AB1 (14/12/2016) %c MJP (06/04/2017 ; 000, 040, 100+, 250, 300+, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 504+, 521+, 650+, 655+, 658+, 700+, 710+, 920, 990+) %d MJP (06/04/2017) %c DWW (01/10/2021 ; 020, 046+, 100-, 250, 300, 385-, 700, 700+, 920) %c DWW (27/04/2022 ; 008, 245) %r 1982

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 174265
Sygnatura:
GCWYP 174265
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
WZGC 196763
Sygnatura:
GCCZY 196763 P
Położenie:
GCCZY
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies