Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia gastronomiczna dla zsz. Cz. 1

Tytuł:
Technologia gastronomiczna dla zsz. Cz. 1
Autorzy:
Kopta, Antonina
Łuszczki, Barbara
Temat:
Gastronomia
Kucharstwo
Edukacja i pedagogika
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
1976
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
Opis fizyczny:
357, [2] s. : il., tab. ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Technologia gastronomiczna dla zsz. Cz. 1 / Antonina, Kopta, Barbara Łuszczki
Wydanie:
Wyd. 3 popr
Uwagi:
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód: kucharz, kucharz-garmażer, kucharz żywienia zbiorowego
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Ćwiczenia i zadania
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Poziom nauczania Klasa 1
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Kopta, Antonina
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02363cam#a2200457#i#4500
001 0782701491600
003 WA 926
005 20180822141043.0
008 040519s1976####pl#a#########|000#0#pol##
015 %a PB 1976/4375
035 %a (OCoLC)830609130
035 %a b16491063
040 %e PNN %d WA 926 %d WA 926
100 1 %a Kopta, Antonina. %e Autor
245 1 0 %a Technologia gastronomiczna dla zsz. %n Cz. 1 / %c Antonina, Kopta, Barbara Łuszczki.
246 3 3 %a Technologia gastronomiczna dla zasadniczych szkół zawodowych. %n Cz. 1
250 %a Wyd. 3 popr.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1976.
300 %a 357, [2] s. : %b il., tab. ; %c 21 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
385 %m Poziom nauczania %a Klasa 1.
388 # %a 1901-2000
388 # %a 1945-1989
520 8 %a Książka zawiera ogólne wiadomości dotyczące organizacji produkcji gastronomicznej, higieny miejsca pracy i organizacji pracy. Szczegółowo omówiono obróbkę wstępną i cieplną warzyw, owoców i grzybów, sposoby sporządzania potraw z kasz, mąki, jaj i mleka, a także sporządzania zup i sosów oraz różnych potraw mięsnych.
521 8 %a Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. I zasadniczej szkoły zawodowej, zawód: kucharz, kucharz-garmażer, kucharz żywienia zbiorowego.
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Kucharstwo
655 9 %a Podręcznik
655 9 %a Ćwiczenia i zadania
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
700 1 # %a Łuszczki, Barbara. %e Autor
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701491600 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b dh (14/09/2016) %c dh (15/09/2016 ; 000, 040) %c il (02/11/2016) %c il (02/11/2016 ; 000, 040+, 246+, 260, 521, 710, 990+) %d jb (22/08/2018) %c jb (22/08/2018 ; 040, 100, 246, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 520+, 521, 655, 658+, 700) %c jb (22/08/2018 ; 655+) %r 1976

Książka zawiera ogólne wiadomości dotyczące organizacji produkcji gastronomicznej, higieny miejsca pracy i organizacji pracy. Szczegółowo omówiono obróbkę wstępną i cieplną warzyw, owoców i grzybów, sposoby sporządzania potraw z kasz, mąki, jaj i mleka, a także sporządzania zup i sosów oraz różnych potraw mięsnych.

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 171321
Sygnatura:
GCWYP 171321
Położenie:
GCWYP
Uwagi do stanu fizycznego:
plamy
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny
Nr inwentarza:
WZGC 177366
Sygnatura:
GCWYP 177366
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies