346, [1] s., [1] k. tabl. złoż. : il., portr., tab., wykr. ; 21 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Chemia dla techników przemysłu spożywczego : klasa I / Tadeusz Drapała
Wydanie:
Wyd. 5
Uwagi:
Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. I techników przemysłu spożywczego wszystkich specjalności. Książka może być również wykorzystana przez uczniów techników gastronomicznych wszystkich specjalności
Gatunek / Forma:
Książki Publikacje dydaktyczne Podręcznik Ćwiczenia i zadania
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Szkoły średnie Poziom nauczania Technikum Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Drapała, Tadeusz ( -2008)
Książka
propozycja biblioteki
LDR
02355cam#a2200445#i#4500
001
0782701469932
003
WA 926
005
20180822130834.4
008
010507s1976####pl#a#########|000#0#pol##
015
%a PB 1977/1048
035
%a (OCoLC)830243759
035
%a b14321245
040
%a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926 %d WA 926
100
1
%a Drapała, Tadeusz %d ( -2008). %e Autor
245
1
0
%a Chemia dla techników przemysłu spożywczego : %b klasa I / %c Tadeusz Drapała.
250
%a Wyd. 5.
260
#
%a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 1976.
300
%a 346, [1] s., [1] k. tabl. złoż. : %b il., portr., tab., wykr. ; %c 21 cm.
336
%a tekst %b txt %2 rdacontent
337
%a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338
%a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380
%a Książki
380
%a Publikacje dydaktyczne
385
%m Poziom nauczania %a Szkoły średnie
385
%m Poziom nauczania %a Technikum
385
%m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
388
#
%a 1901-2000
388
#
%a 1945-1989
520
8
%a Książka zawiera wiadomości z chemii nieorganicznej oraz wybrane zagadnienia z chemii fizycznej, ze szczególnym uwzględnieniem znaczenia niektórych pierwiastków i związków chemicznych dla organizmów żywych. Całość uzupełniają liczne doświadczenia oraz pytania i zadania do rozwiązania samodzielnego.
521
8
%a Książka zatwierdzona przez Ministerstwo Oświaty i Wychowania jako podręcznik dla uczniów kl. I techników przemysłu spożywczego wszystkich specjalności. Książka może być również wykorzystana przez uczniów techników gastronomicznych wszystkich specjalności.
650
9
%a Chemia fizyczna
650
9
%a Chemia nieorganiczna
655
9
%a Podręcznik
655
9
%a Ćwiczenia i zadania
658
%a Chemia
658
%a Edukacja i pedagogika
710
2
#
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %4 Wydawca
856
4
#
%u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701469932 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
990
%a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
Książka zawiera wiadomości z chemii nieorganicznej oraz wybrane zagadnienia z chemii fizycznej, ze szczególnym uwzględnieniem znaczenia niektórych pierwiastków i związków chemicznych dla organizmów żywych. Całość uzupełniają liczne doświadczenia oraz pytania i zadania do rozwiązania samodzielnego.
Informacja
Anonimowy użytkownik nie może zamawiać i rezerwować dokumentów!
wyszukiwanie rozszerzone - obejmuje warunek w różnych formach ze względu na inne końcówki fleksyjne (stemming), synonimy, brak znaków diakrytycznych itp.
wyszukiwanie precyzyjne - obejmuje warunek tylko w podanej formie. Nie uwzględnia się tutaj innych końcówek fleksyjnych, synonimów, braku znaków diakrytycznych itp.
Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies
Informacja
W celu przedłużenia terminu zwrotu książek Czytelnik może wykorzystać przysługujące 3 regulaminowe prolongaty. Prolongaty można dokonać przez katalog Integro lub telefonicznie. Książki można też zwrócić drogą pocztową lub kurierem.
Z poziomu katalogu INTEGRO za pomocą przelewów elektronicznych użytkownicy mogą samodzielnie regulować należności za zagubione i przetrzymane materiały biblioteczne. Płatności realizowane są za pośrednictwem serwisu PayU.
Nadal istnieje możliwość wnoszenia opłat w siedzibie Biblioteki gotówką lub przez elektroniczny system płatniczy BLIK.
W koszyku znajdują się zamówienia
W koszyku znajdują się zamówienia do wysłania. Czy chcesz wysłać je do realizacji?