Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2

Tytuł:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2
Autorzy:
Konarzewska, Małgorzata
Temat:
Technologia żywności
Żywność
Towaroznawstwo
Kucharstwo
Technologia
Rok wydania:
2015
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne : Wydawnictwo Rea
ISBN:
9788302147210
9788302147227
Seria:
Gastronomia ; t. 2
Opis fizyczny:
496 s. : il. kolor. ; 24 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Tytuł pełny:
Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2 / Małgorzata Konarzewska
Uwagi:
Nowa podstawa programowa
Na okł. i s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA
Bibliogr. s. 489-490
Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodach. Typ szkoły: technikum, zsz. Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Rok dopuszczenia 2015
Gatunek / Forma:
Podręczniki dla szkół zawodowych
Zawartość serii:
Gastronomia ; 2
Hasło główne:
Konarzewska, Małgorzata
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02018cam#a2200433#i#4500
001 0782701452208
003 WA 926
005 20210607202745.5
008 150713s2015####pl#a###d#f###|000#0#pol##
015 %a PB 2015/24321
020 %a 9788302147210
020 %a 9788302147227
035 %a (OCoLC)922238522
035 %a b38896497
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926
084 %a 17
100 1 %a Konarzewska, Małgorzata.
245 1 0 %a Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : %b technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. %n Cz. 2 / %c Małgorzata Konarzewska.
246 3 0 %a Kwalifikacja T.6
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne : %b Wydawnictwo Rea, %c 2015.
300 %a 496 s. : %b il. kolor. ; %c 24 cm.
490 1 %a Gastronomia ; %v t. 2
500 %a Nowa podstawa programowa.
500 %a Na okł. i s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA.
504 %a Bibliogr. s. 489-490.
521 8 %a Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodach. Typ szkoły: technikum, zsz. Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów. %a Rok dopuszczenia 2015.
650 9 %a Technologia żywności
650 9 %a Żywność
650 9 %a Towaroznawstwo
650 9 %a Kucharstwo
650 9 %a Technologia
655 9 %a Podręczniki dla szkół zawodowych
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
830 0 %a Gastronomia %v ; 2
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701452208 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-02-14721-0 (cz. 2, WSIP)
920 %a ISBN 978-83-02-14722-7 (całość)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b dww (04/05/2016) %c dww (04/05/2016 ; 000, 040, 100+, 245, 246+, 500+, 521+, 710, 710-, 830, 920, 990+) %r 2015 %c MJ (07/06/2021 ; 650+) %c MJ (07/06/2021 ; 650-)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 167733
Sygnatura:
GCWYP 167733
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies