- Tytuł:
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2
- Autorzy:
- Konarzewska, Małgorzata
- Temat:
- Technologia żywności
Żywność
Towaroznawstwo
Kucharstwo
Technologia - Rok wydania:
- 2015
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne : Wydawnictwo Rea
- ISBN:
- 9788302147210
9788302147227 - Seria:
- Gastronomia ; t. 2
- Opis fizyczny:
- 496 s. : il. kolor. ; 24 cm
- Współtwórcy:
- Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
- Tytuł pełny:
- Technologia gastronomiczna z towaroznawstwem : technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6 : podręcznik. Cz. 2 / Małgorzata Konarzewska
- Uwagi:
- Nowa podstawa programowa
Na okł. i s. tyt. nazwa poprzedniego wydawcy: REA
Bibliogr. s. 489-490
Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników do kształcenia w zawodach. Typ szkoły: technikum, zsz. Zawód: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz. Kwalifikacja T.6. Sporządzanie potraw i napojów. Rok dopuszczenia 2015 - Gatunek / Forma:
- Podręczniki dla szkół zawodowych
- Zawartość serii:
- Gastronomia ; 2
- Hasło główne:
- Konarzewska, Małgorzata
- Książka