LDR |
|
|
02093cam#a2200433#i#4500 |
001 |
|
|
0782701451183 |
003 |
|
|
WA 926 |
005 |
|
|
20190924053246.8 |
008 |
|
|
150721s2015####pl#a###d#p###|000#0#pol#c |
020 |
|
|
%a 9788302154041 (całość) |
020 |
|
|
%a 9788302152580 (część 1) |
040 |
|
|
%a KR U/KN %c KR U/KNs %e PNN %d WA 926 %d WA 926 |
100 |
1 |
|
%a Czerwińska, Dorota. %e Autor |
245 |
1 |
0 |
%a Zasady żywienia : %b kwalifikacja T.15.1 : technik żywienia i usług gastronomicznych : podręcznik. %n Cz. 1 / %c Dorota Czerwińska. |
260 |
# |
|
%a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea : %b nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2015. |
300 |
|
|
%a 247 s. : %b il. kolor. ; %c 25 cm. |
336 |
|
|
%a tekst %b txt %2 rdacontent |
337 |
|
|
%a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia |
338 |
|
|
%a wolumin %b nc %2 rdacarrier |
380 |
|
|
%a Książki |
380 |
|
|
%a Publikacje dydaktyczne |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Technikum |
385 |
|
|
%m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe |
388 |
1 |
|
%a 2001- |
500 |
|
|
%a U góry okł.: Nowa podstawa programowa. |
500 |
|
|
%a Kwalifikacja: T. 15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część kwalifikacji: T.15.1. Planowanie i ocena żywienia. |
504 |
|
|
%a Bibliogr. |
521 |
8 |
|
%a Dla uczniów technikum kształcących się w zawodzie technika żywienia i uslug gastronomicznych. |
650 |
|
9 |
%a Zdrowe odżywianie |
655 |
|
9 |
%a Podręcznik |
658 |
|
|
%a Edukacja i pedagogika |
658 |
|
|
%a Medycyna i zdrowie |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca |
710 |
2 |
# |
%a Wydawnictwo Rea. %e Wydawca |
856 |
4 |
# |
%u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701451183 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-02-15404-1 (całość) |
920 |
|
|
%a ISBN 978-83-02-15258-0 (część 1) |
990 |
|
|
%a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli |
999 |
|
|
%b il (28/04/2016) %c il (28/04/2016 ; 000, 040, 100+, 246+, 504, 520+, 521+, 920, 990+) %d mg (07/03/2017) %c mg (07/03/2017 ; 035-, 040, 100, 245, 246-, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 500+, 520-, 521, 655, 658+, 710, 856-) %r 2015 |