Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zasady żywienia : kwalifikacja T.15.1 : technik żywienia i usług gastronomicznych : podręcznik. Cz. 1

Tytuł:
Zasady żywienia : kwalifikacja T.15.1 : technik żywienia i usług gastronomicznych : podręcznik. Cz. 1
Autorzy:
Czerwińska, Dorota
Temat:
Zdrowe odżywianie
Edukacja i pedagogika
Medycyna i zdrowie
Rok wydania:
2015
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwo Rea : nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
9788302154041 (całość)
9788302152580 (część 1)
Opis fizyczny:
247 s. : il. kolor. ; 25 cm
Współtwórcy:
Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. Wydawca
Wydawnictwo Rea. Wydawca
Tytuł pełny:
Zasady żywienia : kwalifikacja T.15.1 : technik żywienia i usług gastronomicznych : podręcznik. Cz. 1 / Dorota Czerwińska
Uwagi:
U góry okł.: Nowa podstawa programowa
Kwalifikacja: T. 15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część kwalifikacji: T.15.1. Planowanie i ocena żywienia
Bibliogr
Dla uczniów technikum kształcących się w zawodzie technika żywienia i uslug gastronomicznych
Gatunek / Forma:
Książki
Publikacje dydaktyczne
Podręcznik
Grupa odbiorców:
Poziom nauczania Technikum
Poziom nauczania Szkoły zawodowe
Typ zawartości:
tekst
Typ mediów:
bez urządzenia pośredniczącego
Typ nośnika:
wolumin
Hasło główne:
Czerwińska, Dorota
Książka
propozycja biblioteki
LDR 02093cam#a2200433#i#4500
001 0782701451183
003 WA 926
005 20190924053246.8
008 150721s2015####pl#a###d#p###|000#0#pol#c
020 %a 9788302154041 (całość)
020 %a 9788302152580 (część 1)
040 %a KR U/KN %c KR U/KNs %e PNN %d WA 926 %d WA 926
100 1 %a Czerwińska, Dorota. %e Autor
245 1 0 %a Zasady żywienia : %b kwalifikacja T.15.1 : technik żywienia i usług gastronomicznych : podręcznik. %n Cz. 1 / %c Dorota Czerwińska.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwo Rea : %b nakł. Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2015.
300 %a 247 s. : %b il. kolor. ; %c 25 cm.
336 %a tekst %b txt %2 rdacontent
337 %a bez urządzenia pośredniczącego %b n %2 rdamedia
338 %a wolumin %b nc %2 rdacarrier
380 %a Książki
380 %a Publikacje dydaktyczne
385 %m Poziom nauczania %a Technikum
385 %m Poziom nauczania %a Szkoły zawodowe
388 1 %a 2001-
500 %a U góry okł.: Nowa podstawa programowa.
500 %a Kwalifikacja: T. 15. Organizacja żywienia i usług gastronomicznych. Część kwalifikacji: T.15.1. Planowanie i ocena żywienia.
504 %a Bibliogr.
521 8 %a Dla uczniów technikum kształcących się w zawodzie technika żywienia i uslug gastronomicznych.
650 9 %a Zdrowe odżywianie
655 9 %a Podręcznik
658 %a Edukacja i pedagogika
658 %a Medycyna i zdrowie
710 2 # %a Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne. %e Wydawca
710 2 # %a Wydawnictwo Rea. %e Wydawca
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782701451183 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-02-15404-1 (całość)
920 %a ISBN 978-83-02-15258-0 (część 1)
990 %a Podręczniki, programy i materiały pomocnicze dla nauczycieli
999 %b il (28/04/2016) %c il (28/04/2016 ; 000, 040, 100+, 246+, 504, 520+, 521+, 920, 990+) %d mg (07/03/2017) %c mg (07/03/2017 ; 035-, 040, 100, 245, 246-, 336+, 337+, 338+, 380+, 385+, 388+, 500+, 520-, 521, 655, 658+, 710, 856-) %r 2015

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 167826
Sygnatura:
GCWYP 167826
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Dokumenty przeznaczone do udostępnienia na miejscu

Nr inwentarza:
WZGC 175647
Sygnatura:
GCCZY 175647 P
Położenie:
GCCZY
Stan fizyczny:
nowa
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies