Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wołowina, wieprzowina, rakowina

Tytuł:
Wołowina, wieprzowina, rakowina
Autorzy:
Zaraska, Marta
Temat:
Światowa Organizacja Zdrowia (WHO)
Przemysł mięsny
Substancje rakotwórcze
Zdrowe odżywianie
Mięso
Handel
Higiena
Jakość
Tytuł pełny:
Wołowina, wieprzowina, rakowina / Marta Zaraska
Szukaj w:
Polityka. - 2015, nr 45, s. 34-35
Hasło główne:
Zaraska, Marta
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01019caa#a2200241#i#4500
001 0782601404188
003 WA 926
005 20210810200856.7
008 151125s2015####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
100 1 %a Zaraska, Marta.
245 1 0 %a Wołowina, wieprzowina, rakowina / %c Marta Zaraska.
610 2 9 %a Światowa Organizacja Zdrowia (WHO)
650 9 %a Przemysł mięsny
650 9 %a Substancje rakotwórcze
650 9 %a Zdrowe odżywianie
650 9 %a Mięso
650 9 %a Handel
650 9 %a Higiena
650 9 %a Jakość
773 0 # %i // %t Polityka. - %w (WA 926)0781900317240 %g 2015, nr 45, s. 34-35 %x 0032-3500 (od 1985 roku)
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782601404188 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b jm2 (25/11/2015) %d jm2 (25/11/2015) %c IS (25/11/2015 ; 000, 040) %r 2015 %c MJ (12/04/2021 ; 650+) %c MJ (12/04/2021 ; 650-) %c MJ (23/06/2021 ; 650+) %c MJ (23/06/2021 ; 650-) %c MJ (10/08/2021 ; 650+) %c MJ (10/08/2021 ; 650-)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies