- Tytuł:
- Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 3, Wyposażenie zakładów gastronomicznych
- Autorzy:
- Zienkiewicz, Marzanna
- Temat:
- Gastronomia
Urządzenia - Rok wydania:
- 2014
- Wydawca:
- Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
- ISBN:
- 9788302135903
9788302135910 - Opis fizyczny:
- 184 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cm
- Tytuł pełny:
- Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 3, Wyposażenie zakładów gastronomicznych / Marzanna Zienkiewicz
- Wydanie:
- Wyd. 2
- Uwagi:
- Do nowej podstawy programowej. Na s. tyt. i okł.: Reforma 2012
Bibliogr
Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach. Typ szkoły: technikum, zasadnicza szkoła zawodowa. Zawody: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Kwalifikacja: T. 6. Sporządzanie potraw i napojów. część kwalifikacji: 2. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów - Gatunek / Forma:
- Podręczniki dla szkół zawodowych
- Hasło główne:
- Zienkiewicz, Marzanna
- Książka