Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 3, Wyposażenie zakładów gastronomicznych

Tytuł:
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 3, Wyposażenie zakładów gastronomicznych
Autorzy:
Zienkiewicz, Marzanna
Temat:
Gastronomia
Urządzenia
Rok wydania:
2014
Wydawca:
Warszawa : Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne
ISBN:
9788302135903
9788302135910
Opis fizyczny:
184 s. : il. (gł. kolor.) ; 25 cm
Tytuł pełny:
Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. Cz. 3, Wyposażenie zakładów gastronomicznych / Marzanna Zienkiewicz
Wydanie:
Wyd. 2
Uwagi:
Do nowej podstawy programowej. Na s. tyt. i okł.: Reforma 2012
Bibliogr
Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach. Typ szkoły: technikum, zasadnicza szkoła zawodowa. Zawody: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz
Kwalifikacja: T. 6. Sporządzanie potraw i napojów. część kwalifikacji: 2. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów
Gatunek / Forma:
Podręczniki dla szkół zawodowych
Hasło główne:
Zienkiewicz, Marzanna
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01831cam#a2200349#i#4500
001 0782601382455
003 WA 926
005 20210602200431.1
008 141014s2014####pl#a###d#f###|000#0#pol##
015 %a PB 2014/29900
020 %a 9788302135903
020 %a 9788302135910
035 %a b32188134
040 %a WA N %c WA N %e PNN %d WA 926 %d WA 926
084 %a 17
100 1 %a Zienkiewicz, Marzanna.
245 1 0 %a Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów : %b podręcznik do nauki zawodu technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz : kwalifikacja T.6.2. %n Cz. 3, %p Wyposażenie zakładów gastronomicznych / %c Marzanna Zienkiewicz.
246 3 0 %a Wyposażenie zakładów gastronomicznych.
250 %a Wyd. 2.
260 # %a Warszawa : %b Wydawnictwa Szkolne i Pedagogiczne, %c 2014.
300 %a 184 s. : %b il. (gł. kolor.) ; %c 25 cm.
500 %a Do nowej podstawy programowej. Na s. tyt. i okł.: Reforma 2012.
504 %a Bibliogr.
521 8 %a Podręcznik dopuszczony do użytku szkolnego i wpisany do wykazu podręczników przeznaczonych do kształcenia w zawodach. Typ szkoły: technikum, zasadnicza szkoła zawodowa. Zawody: technik żywienia i usług gastronomicznych, kucharz.
521 8 %a Kwalifikacja: T. 6. Sporządzanie potraw i napojów. część kwalifikacji: 2. Sporządzanie i ekspedycja potraw i napojów.
650 9 %a Gastronomia
650 9 %a Urządzenia
655 9 %a Podręczniki dla szkół zawodowych
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782601382455 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 978-83-02-13590-3 (cz. 3)
920 %a ISBN 978-83-02-13591-0 (całość)
999 %b dww (21/09/2015) %c dww (21/09/2015 ; 000, 040, 500, 504, 710-, 920) %c dww (21/09/2015 ; 040, 521+) %r 2014 %c MJ (02/06/2021 ; 650+) %c MJ (02/06/2021 ; 650-)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 161024
Sygnatura:
GCWYP 161024
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies