Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

"Jadalne barwy". Barwniki naturalne i ich zastosowanie w żywności

Tytuł:
"Jadalne barwy". Barwniki naturalne i ich zastosowanie w żywności
Autorzy:
Kurek, Joanna (chemia)
Temat:
Barwniki roślinne
Biochemia
Zastosowanie i wykorzystanie
Tytuł pełny:
"Jadalne barwy". Barwniki naturalne i ich zastosowanie w żywności / Joanna Kurek
Szukaj w:
Chemia w Szkole. -. - [R.] 61, nr 3 (2015), s. 38-49
Uwagi:
Bibliogr
Hasło główne:
Kurek, Joanna (chemia)
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 00844caa#a2200193#i#4500
001 0782601280861
003 WA 926
005 20211217201121.9
008 150602s2015####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
100 1 %a Kurek, Joanna %c (chemia).
245 1 0 %a "Jadalne barwy". Barwniki naturalne i ich zastosowanie w żywności / %c Joanna Kurek.
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Barwniki roślinne
650 9 %a Biochemia
650 9 %a Zastosowanie i wykorzystanie
773 0 %i // %t Chemia w Szkole. -. - %w (WA 926)0781900308366 %g [R.] 61, nr 3 (2015), s. 38-49 %x 0411-8634
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782601280861 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b jm2 (02/06/2015) %d jm2 (02/06/2015) %c IS (02/06/2015 ; 000, 040) %r 2015 %c MJ (17/12/2021 ; 650+) %c MJ (17/12/2021 ; 650-)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies