Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Cechy osobowości dla wielokulturowego społeczeństwa

Tytuł:
Cechy osobowości dla wielokulturowego społeczeństwa
Autorzy:
Bartz, Brunon
Temat:
Komunikacja międzykulturowa
Edukacja międzykulturowa
Metody badawcze
Tytuł pełny:
Cechy osobowości dla wielokulturowego społeczeństwa / Brunon Bartz
Szukaj w:
Przegląd Edukacyjny. - 2013, nr 3/4, s. 2-5 [dostęp: 28 stycznia 2015]. Dostępny w Internecie: http://www.wodn.lodz.pl/wodn/images/stories/PE/PE_2013/pe_artykul_nr%203-4_2013.pdf
Hasło główne:
Bartz, Brunon
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01037caa#a2200193#i#4500
001 0782601216632
003 WA 926
005 20201103200823.1
008 150211s2013####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
100 1 %a Bartz, Brunon.
245 1 0 %a Cechy osobowości dla wielokulturowego społeczeństwa / %c Brunon Bartz.
650 9 %a Komunikacja międzykulturowa
650 9 %a Edukacja międzykulturowa
650 9 %a Metody badawcze
773 0 %i // %t Przegląd Edukacyjny. - %w (WA 926)0782601211317 %g 2013, nr 3/4, s. 2-5 [dostęp: 28 stycznia 2015]. Dostępny w Internecie: http://www.wodn.lodz.pl/wodn/images/stories/PE/PE_2013/pe_artykul_nr%203-4_2013.pdf %x 1231-322X
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782601216632 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
856 4 # %u http://www.wodn.lodz.pl/wodn/images/stories/PE/PE_2013/pe_artykul_nr%203-4_2013.pdf
999 %b jm2 (11/02/2015) %d jm2 (11/02/2015) %c IS (12/02/2015 ; 000, 040) %r 2013 %c MJ (03/11/2020 ; 650+) %c MJ (03/11/2020 ; 650-)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies