Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Akta w sprawie mięsa [Film]

Tytuł:
Akta w sprawie mięsa [Film]
Temat:
Przemysł mięsny
Wpływ na środowisko
Mięso
Wpływ na zdrowie ludzi
Bydło domowe
Chów zwierząt
Rolnictwo i leśnictwo
Rok wydania:
2014]
Wydawca:
[Warszawa : Stowarzyszenie dla Popierania Życia Uniwersalnego
Opis fizyczny:
1 płyta wiz (DVD) (59 min) : dźw., kolor. ; 12 cm
Tytuł pełny:
Akta w sprawie mięsa [Film]
Uwagi:
Tyt. z ekranu tyt
Zastanawiająca dokumentacja. Niewyobrażalne kulisy procesu powstawania produktu spożywczego
Wzrost spożycia mięsa kształtuje naszą przyszłość ciągle rosnąca produkcja mięsa ma nie tylko drastyczny wpływ na równowagę ekologiczną i klimatyczną Ziemi, lecz także i na nasze zdrowie. Skąd właściwie mięso pochodzi i w jakich okolicznościach jest produkowane? "Akta w sprawie mięsa" podają przerażające fakty na temat hodowli bydła, warunków chowu i uboju zwierząt oraz jaki ma to wpływ na człowieka oraz planetę Ziemię
Ścieżka dźw. w jęz. ang., lektor w jęz. pol
Gatunek / Forma:
Dokumenty audiowizualne
Film dokumentalny
Film niemiecki
Filmy
propozycja biblioteki
LDR 01949cgm#a2200325#i#4500
001 0782501183572
003 WA 926
005 20231020200912.1
008 140929s2013####pl#####g######|###vlpol#d
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926 %d WA 926
041 1 # %a ger %a pol %h pol
245 0 0 %a Akta w sprawie mięsa %h [Film].
260 %a [Warszawa : %b Stowarzyszenie dla Popierania Życia Uniwersalnego, %c 2014].
300 %a 1 płyta wiz (DVD) (59 min) : %b dźw., kolor. ; %c 12 cm.
500 %a Tyt. z ekranu tyt.
500 %a Zastanawiająca dokumentacja. Niewyobrażalne kulisy procesu powstawania produktu spożywczego.
500 %a Wzrost spożycia mięsa kształtuje naszą przyszłość ciągle rosnąca produkcja mięsa ma nie tylko drastyczny wpływ na równowagę ekologiczną i klimatyczną Ziemi, lecz także i na nasze zdrowie. Skąd właściwie mięso pochodzi i w jakich okolicznościach jest produkowane? "Akta w sprawie mięsa" podają przerażające fakty na temat hodowli bydła, warunków chowu i uboju zwierząt oraz jaki ma to wpływ na człowieka oraz planetę Ziemię.
546 %a Ścieżka dźw. w jęz. ang., lektor w jęz. pol.
650 9 %a Przemysł mięsny
650 9 %a Wpływ na środowisko
650 9 %a Mięso
650 9 %a Wpływ na zdrowie ludzi
650 9 %a Bydło domowe
650 9 %a Chów zwierząt
655 9 %a Dokumenty audiowizualne
655 9 %a Film dokumentalny
655 9 %a Film niemiecki
658 %a Rolnictwo i leśnictwo
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782501183572 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b il (29/09/2014) %d il (30/09/2014) %c il (30/09/2014 ; 000, 008, 040, 041+, 245, 260, 300+, 500, 546+, 650, 650-, 650+, 655+) %c il (30/09/2014 ; 040, 041, 260, 546) %r 2013 %c MJ (02/12/2020 ; 650+) %c MJ (02/12/2020 ; 650-) %c MJ (10/08/2021 ; 650+) %c MJ (10/08/2021 ; 650-) %c MJ (15/05/2023 ; 650-, 650+, 650+, 658+) %c prolib (20/10/2023 ; 650)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
FGC 664
Sygnatura:
GCWYP 664 F
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies