Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Wykorzystanie efektów uczenia mimowolnego w podnoszeniu jakości życia osób z niepełnosprawnością

Tytuł:
Wykorzystanie efektów uczenia mimowolnego w podnoszeniu jakości życia osób z niepełnosprawnością
Autorzy:
Zielińska, Jolanta (1956- )
Temat:
Jakość życia
Osoby z niepełnosprawnością
Młodzież głucha
Nauczanie
Uczenie się
Badania naukowe
Tytuł pełny:
Wykorzystanie efektów uczenia mimowolnego w podnoszeniu jakości życia osób z niepełnosprawnością / Jolanta Zielińska
Szukaj w:
Niepełnosprawność i Rehabilitacja. - R. 13, nr 3 (2013), s. 5-14
Hasło główne:
Zielińska, Jolanta (1956- )
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 00975caa#a2200217#i#4500
001 0782501115009
003 WA 926
005 20210412200657.7
008 140131s2013####pl#||||g#####|||###|pol#d
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN %d WA 926
100 1 %a Zielińska, Jolanta %d (1956- ).
245 1 0 %a Wykorzystanie efektów uczenia mimowolnego w podnoszeniu jakości życia osób z niepełnosprawnością / %c Jolanta Zielińska.
650 9 %a Jakość życia
650 9 %a Osoby z niepełnosprawnością
650 9 %a Młodzież głucha
650 9 %a Nauczanie
650 9 %a Uczenie się
650 9 %a Badania naukowe
773 0 %i // %t Niepełnosprawność i Rehabilitacja. - %w (WA 926)0781900315959 %g R. 13, nr 3 (2013), s. 5-14 %x 1642-1981
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782501115009 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b RM (31/01/2014) %d RM (31/01/2014) %c az2 (31/01/2014 ; 000, 040) %r 2013 %c MJ (12/04/2021 ; 650+) %c MJ (12/04/2021 ; 650-)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies