Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Zadowolenie z pracy a stopień dopasowania do zawodu

Tytuł:
Zadowolenie z pracy a stopień dopasowania do zawodu
Autorzy:
Lipińska-Grobelny, Agnieszka
Głowacka, Kamila
Temat:
Psychologia pracy
Metody badawcze
Satysfakcja zawodowa
Gospodarka, ekonomia, finanse
Psychologia
Tytuł pełny:
Zadowolenie z pracy a stopień dopasowania do zawodu / Agnieszka Lipińska-Grobelny, Kamila Głowacka
Szukaj w:
Przegląd Psychologiczny. - T. 52, nr 2 (2009), s. 181-194
Uwagi:
Bibliogr
Streszcz. w jęz. ang
Hasło główne:
Lipińska-Grobelny, Agnieszka
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 01053caa|a22002537i#4500
001 0782100525948
003 WA 926
005 20220104200433.1
008 100401s2009####pl#|||||r#####00####pol#|
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
041 0 %a pol %b eng
100 1 %a Lipińska-Grobelny, Agnieszka.
245 1 0 %a Zadowolenie z pracy a stopień dopasowania do zawodu / %c Agnieszka Lipińska-Grobelny, Kamila Głowacka.
504 %a Bibliogr.
546 %a Streszcz. w jęz. ang.
650 9 %a Psychologia pracy
650 9 %a Metody badawcze
650 9 %a Satysfakcja zawodowa
658 %a Gospodarka, ekonomia, finanse
658 %a Psychologia
700 1 # %a Głowacka, Kamila
773 0 %i // %t Przegląd Psychologiczny. - %w (WA 926)0781900320977 %g T. 52, nr 2 (2009), s. 181-194 %x 0048-5675
856 4 # %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0782100525948 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b bdl1 (01/04/2010) %c bdl1 (01/04/2010 ; 650+) %d bdl1 (01/04/2010) %c IS (01/04/2010) %r 2009 %c MJ (04/01/2022 ; 650-, 650+, 650+, 658+, 658+)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies