Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Gastronomia molekularna

Tytuł:
Gastronomia molekularna
Autorzy:
Lewin, Ludwik
Temat:
Kucharstwo
Kucharze
Francja
Współtwórcy:
Król, Marek. Redakcja
Tytuł pełny:
Gastronomia molekularna / Ludwik Lewin
Szukaj w:
Wprost. - 2006, nr 1, s. 62-65
Hasło główne:
Lewin, Ludwik
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 00793nai|a22002057i|4500
001 0781900324250
003 WA 926
005 20220202210632.2
008 080712s2006####||||||||r#####00####|||#|
035 %a IDArtykulu9221
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
100 1 %a Lewin, Ludwik.
245 1 0 %a Gastronomia molekularna / %c Ludwik Lewin.
650 9 %a Kucharstwo
650 9 %a Kucharze
651 9 %a Francja
700 1 # %a Król, Marek. %e Redakcja
773 0 %i // %t Wprost. - %g 2006, nr 1, s. 62-65 %w (WA 926)0781900324229 %x 0209-1747
856 4 0 %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0781900324250 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b bp (29/03/2007 10:25:55) %d bp (29/03/2007 10:25:23) %r 2006 %c MJ (01/10/2021 ; 650+, 651+) %c MJ (01/10/2021 ; 650+) %c MJ (01/10/2021 ; 650-)

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies