Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

O chemicznym konserwowaniu żywności

Tytuł:
O chemicznym konserwowaniu żywności
Autorzy:
Dasiewicz, Beata
Dobrosz-Teperek, Katarzyna
Temat:
Konserwacja żywności
Żywność
Higiena
Tytuł pełny:
O chemicznym konserwowaniu żywności / Beata Dasiewicz, Katarzyna Dobrosz-Teperek
Szukaj w:
Chemia w Szkole. -. - 2008, nr 2, s. 19-22
Hasło główne:
Dasiewicz, Beata
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 00793nai|a22002057i|4500
001 0781900308467
003 WA 926
005 20200605200450.8
008 080712s2008####||||||||r#####00####|||#|
035 %a IDArtykulu21624
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
100 1 %a Dasiewicz, Beata.
245 1 0 %a O chemicznym konserwowaniu żywności / %c Beata Dasiewicz, Katarzyna Dobrosz-Teperek.
650 9 %a Konserwacja żywności
650 9 %a Żywność
650 9 %a Higiena
700 1 # %a Dobrosz-Teperek, Katarzyna.
773 0 %i // %t Chemia w Szkole. -. - %g 2008, nr 2, s. 19-22 %w (WA 926)0781900308366 %x 0411-8634
856 4 0 %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0781900308467 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b em (10/06/2008 13:25:26) %d em (10/06/2008 13:23:18) %r 2008

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies