Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Smak kluczowych kompetencji ucznia

Tytuł:
Smak kluczowych kompetencji ucznia
Autorzy:
Sawiński, Julian Piotr
Temat:
Biologia
Efektywność nauczania
Tytuł pełny:
Smak kluczowych kompetencji ucznia / Julian Piotr Sawiński
Szukaj w:
Biologia w Szkole. - 2007, nr 6, s. 47-53
Hasło główne:
Sawiński, Julian Piotr
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 00720nai|a22001817i|4500
001 0781900307849
003 WA 926
005 20200707201354.0
008 080712s2007####||||||||r#####00####|||#|
035 %a IDArtykulu18632
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
100 1 %a Sawiński, Julian Piotr.
245 1 0 %a Smak kluczowych kompetencji ucznia / %c Julian Piotr Sawiński.
650 9 %a Biologia
650 9 %a Efektywność nauczania
773 0 %i // %t Biologia w Szkole. - %g 2007, nr 6, s. 47-53 %w (WA 926)0781900307730 %x 0137-8031 [od 1981 r.]
856 4 0 %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0781900307849 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b em (14/02/2008 13:36:14) %d em (14/02/2008 13:35:26) %r 2007

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies