Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Analiza porównawcza katalicznej mocy słodu jęczmiennego i pszenicznego stosowanych w produkcji piwa : wyróżniające się prace na XXXV Olimpiadę Biologiczną

Tytuł:
Analiza porównawcza katalicznej mocy słodu jęczmiennego i pszenicznego stosowanych w produkcji piwa : wyróżniające się prace na XXXV Olimpiadę Biologiczną
Autorzy:
Świderska, Bianka
Temat:
Piwowarstwo
Słód
Olimpiady szkolne
Biologia
Popularyzacja wiedzy
Tytuł pełny:
Analiza porównawcza katalicznej mocy słodu jęczmiennego i pszenicznego stosowanych w produkcji piwa : wyróżniające się prace na XXXV Olimpiadę Biologiczną / Bianka Świderska
Szukaj w:
Biologia w Szkole. - 2007, nr 3, s. 44-49
Hasło główne:
Świderska, Bianka
Praca. Artykuł
propozycja biblioteki
LDR 00922nai|a22002177i|4500
001 0781900307815
003 WA 926
005 20200617200253.5
008 080712s2007####||||||||r#####00####|||#|
035 %a IDArtykulu12309
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
100 1 %a Świderska, Bianka.
245 1 0 %a Analiza porównawcza katalicznej mocy słodu jęczmiennego i pszenicznego stosowanych w produkcji piwa : %b wyróżniające się prace na XXXV Olimpiadę Biologiczną / %c Bianka Świderska.
650 9 %a Piwowarstwo
650 9 %a Słód
650 9 %a Olimpiady szkolne
650 9 %a Biologia
650 9 %a Popularyzacja wiedzy
773 0 %i // %t Biologia w Szkole. - %g 2007, nr 3, s. 44-49 %w (WA 926)0781900307730 %x 0137-8031 [od 1981 r.]
856 4 0 %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0781900307815 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
999 %b em (11/06/2007 11:27:53) %d em (11/06/2007 11:29:07) %r 2007

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies