Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Smętek : studium kreacji literackich

Tytuł:
Smętek : studium kreacji literackich
Autorzy:
Samp, Jerzy (1951-2015)
Temat:
Diabeł
Rok wydania:
1984
Wydawca:
Gdańsk : Wydawnictwo Morskie
ISBN:
8321578365
Opis fizyczny:
240 s. ; 20 cm
Tytuł pełny:
Smętek : studium kreacji literackich / Jerzy Samp
Uwagi:
Bibliogr
Gatunek / Forma:
Proza
Literatura polska
Hasło główne:
Samp, Jerzy (1951-2015)
Książka
propozycja biblioteki
LDR 01024cam|a2200301#i#4500
001 0781900290878
003 WA 926
005 20200310200454.1
008 080711s1984#######||||gr|||||000#||pol#|
020 %a 8321578365
035 %a IDWydania19110
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
080 %a 821.162.1::235.2
100 1 %a Samp, Jerzy %d (1951-2015).
245 1 0 %a Smętek : %b studium kreacji literackich / %c Jerzy Samp.
260 %a Gdańsk : %b Wydawnictwo Morskie, %c 1984.
300 %a 240 s. ; %c 20 cm.
380 %a Proza
386 %a Literatura polska
388 1 %a 1801-1900
388 1 %a 1901-2000
504 %a Bibliogr.
650 9 %a Diabeł
655 9 %a Literatura polska
856 4 0 %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0781900290878 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a ISBN 83-215-7836-5
981 1 %a 821.162.1::235.2
999 %b (06/12/2002 14:32:58) %c MJ (30/09/2007 19:30:38) %d am3 (25/08/2010) %c UF (25/08/2010 ; 920) %c am3 (25/08/2010 ; 008, 100, 504+, 650) %r 1984

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGC 51586
Sygnatura:
GCWYP 51586
Położenie:
GCWYP
Stan fizyczny:
stan dobry
Lokalizacja:
Gocławska Wypożyczalnia
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies