Informacja

Drogi użytkowniku, aplikacja do prawidłowego działania wymaga obsługi JavaScript. Proszę włącz obsługę JavaScript w Twojej przeglądarce.

Tytuł pozycji:

Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : poradnik dla nauczyciela

Tytuł:
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : poradnik dla nauczyciela
Autorzy:
Mitura, Elżbieta
Koniuszewska, Elżbieta
Temat:
Hotelarstwo
Nauczanie
Rok wydania:
2006
Wydawca:
Warszawa : Difin
ISBN:
8372516529
Opis fizyczny:
126 s. : il. ; 23 cm
Tytuł pełny:
Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : poradnik dla nauczyciela / Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska
Hasło główne:
Mitura, Elżbieta
Książka
propozycja biblioteki
LDR 00953nam|a2200253#i#4500
001 0781900251174
003 WA 926
005 20200810200412.0
008 080711s2006#######||||gr|||||000#||####|
020 %a 8372516529
035 %a IDWydania43224
040 %a WA 926 %c WA 926 %e PNN
080 %a 64:65.01
100 1 %a Mitura, Elżbieta.
245 1 0 %a Ekonomika i organizacja pracy w hotelarstwie : %b poradnik dla nauczyciela / %c Elżbieta Mitura, Elżbieta Koniuszewska.
260 %a Warszawa : %b Difin, %c 2006.
300 %a 126 s. : %b il. ; %c 23 cm.
650 9 %a Hotelarstwo
650 9 %a Nauczanie
700 1 # %a Koniuszewska, Elżbieta.
856 4 0 %u https://integro.pbw.waw.pl/integro/site/recorddetail/0781900251174 %z Rekord w katalogu OPAC WWW biblioteki %9 LinkOPAC
920 %a 83-7251-652-9
981 1 %a 64:65.01
999 %b ms3 (09/03/2007 13:32:30) %c MJ (09/03/2007 22:32:09) %d ak (29/02/2008 12:28:41) %r 2006 %c MJ (10/08/2020 ; 650+) %c MJ (10/08/2020 ; 650-)

Lokalizacja:

Położenie:

Agenda:

Dokumenty przeznaczone do wypożyczenia

Nr inwentarza:
WZGR 31612
Sygnatura:
GRWYP 31612
Położenie:
GRWYP
Stan fizyczny:
nowa
Obsługiwane agendy:
Wyświetl listę
Dostępny

Ta witryna wykorzystuje pliki cookies do przechowywania informacji na Twoim komputerze. Pliki cookies stosujemy w celu świadczenia usług na najwyższym poziomie, w tym w sposób dostosowany do indywidualnych potrzeb. Korzystanie z witryny bez zmiany ustawień dotyczących cookies oznacza, że będą one zamieszczane w Twoim komputerze. W każdym momencie możesz dokonać zmiany ustawień dotyczących cookies